Maria Marinescu și familia ei superbă! 5 copii și un soț iubitor

Maria Cristina   
în Stiri mondene
20/11/2018, 14:45
Maria Marinescu și familia ei superbă! 5 copii și un soț iubitor GALERIE FOTO
Maria Marinescu și Alin Petrache au o familie frumoasă cu 5 copii

Maria Marinescu are o familie numeroasă, dar superbă! Vedeta se bucură în fiecare zi de zâmbetele și râsetele celor cinci copii ai săi. Nimic nu poate fi mai frumos ca o casă plină de copii, care îți înveselesc viața zi de zi cu ghidușiile lor.

Maria Marinescu trăiește o povește de dragoste alături de Alin Petrache. Cei doi s-au căsătorit în urmă cu doi ani, iar ambii au copii din relațiile anterioare. Alin are trei fetițe, iar Maria un băiețel din căsnicia cu Frank Colin. Împreună au un singur copil biologic, pe Iacob, mezinul familiei care are aproximativ 10 luni.

Maria Marinescu și Alin Petrache au o familie frumoasă cu 5 copii
Maria Marinescu și Alin Petrache au o familie frumoasă cu 5 copii

Maria Marinescu, o mămică fericită!

Maria Marinescu se poate declara o mămică extrem de fericită. Alin Petrache este mereu alături de tânăra mămă, iar cei cinci copii sunt extrem de cuminți și ascultători. Mezinul familiei, Iacob, este o „figură”, iar Maria Marinescu este foarte mândră de el.

„Seamănă cu tatăl lui. Şi din toate punctele de vedere, este leit. E mare, a fost mare şi când s-a născut şi acum. Este ca un copil de un an şi jumătate, dar are opt luni. Alin este grijuliu. Dacă a făcut copilul A, Alin imediat întreabă ce a păţit, el e mai panicat. Eu nu. Stă numai în braţe, nu am de ce să fac aşa.”, a mărturisit Maria Marinescu pentru revista Viva!.

Creatoarea de modă l-a născut pe Iacob în luna ianuarie (a.c), iar în luna februarie Maria și Alin l-au botezat.  Cei doi și-au creștinat băiețelul în mare secret: „Nu am vrut. Mi se pare un moment prea intim. Noi, ştii că nici la nuntă nu .. Prefer să.. Nici nu aş filma botezul sau nunta în biserică sau astea”, dezvăluia Maria Marinescu.

Designerul și-a revenit complet după sarcină! La 39 de ani arată ca la 20.  Maria arată impecabil după cele două sarcini, iar corpul său este extrem de lucrat și tonifiat.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×