Alin Petrache s-a însurat în secret cu Maria Marinescu!

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
21/01/2016, 00:00
Alin Petrache s-a însurat în secret cu Maria Marinescu! GALERIE FOTO

După sarcina Valentinei Pelinel, o altă veste a căzut ca o bombă în showbiz. Creatoarea de modă Maria Marinescu a spus un „da” hotărât la ofiţerul Stării Civile alesului inimii ei, Alin Petrache, fost preşedinte al Federaţiei Române de Rugby. Cununia a fost confirmată de protagonişti, care au reuşit să se ascundă de ochii presei aproape trei săptămâni.

A ieşit soarele şi pe strada Marinei Marinescu (37 de ani). După multe tensiuni cauzate de procesul de divorţ cu fostul soţ, luptător în legiunea Străină, creatoarea de modă este din nou o femeie fericită. Imediat după revelion, Maria şi-a oficializat relaţia pe care o avea de mai multă vreme cu Alin Petrache. Cei doi s-au afişat prima dată împreună în public luna trecută când nu au făcut economie de gesturi tandre. Economie de detalii au făcut însă acum când s-au cununat, însă Click! a aflat detaliile evenimentului începutului de an.

„Maria şi Alin sunt foarte fericiţi. Ei s-au cununat civil la Primăria sectorului 1, imediat după Revelion, în prezenţa a doar doi martori. Unul dintre ei a fost tatăl lui Alin, Adrian Petrache. S-au bucurat că nu a aflat nimeni până acum pentru că ei chiar şi-au dorit să nu facă vâlvă cu viaţa lor privată şi să se bucure cu familia şi prietenii”, a povestit un apropiat al creatoarei de modă pentru Click!.

Băieţeul pe care îl are cu Frank Colin ştie că mama lui s-a recăsătorit

Maria Marinescu este o femeie liberă, după ce în vara trecută a terminat divorţul de Frank Colin, arestat pentru trafic de droguri. Cei doi au împreună un băieţel de 5 ani, Levin, care a aflat că mama lui s-a recăsătorit chiar de la ea. Alin Petrache are şi el trei fetiţe dintr-o relaţie anterioară, care se bucură şi ele alături de noul lor frăţior de cununia părinţilor. Alin Petrache s-a născut la 29 octombrie 1976, la Bucureşti. A fost jucător de rugby, are 1,93 şi a jucat de-a lungul timpului pentru Dinamo, RC Paris, Bordeaux Begles, RC Toulon şi Beziers. Pentru nationala de rubgy a României a evoluat între 1998 si 2004.

Sursă: www.click.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×