Maria Marinescu şi Alin Petrache NU SE MAI ASCUND

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
20/12/2015, 12:13
Maria Marinescu şi Alin Petrache NU SE MAI ASCUND GALERIE FOTO

Alin Petrache, preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român, a reuşit să treacă relativ repede peste divorţul de soţia lui. Şeful olimpismului românesc trăieşte o adevărată poveste de dragoste alături de una dintre cele mai cunoscute creatoare de modă de la noi, Maria Marinescu, proaspăt divorţată şi ea.

Paparazzii Spynews.ro l-au surprins pe Alin Petrache în care nimeni nu se aştepta să îl vadă, cel puţin nu atât de curând. Un tată dedicat pentru copii lui, preşedintele COSR se pare că şi-a luat în serios şi rolul de tată adoptiv şi pentru fiul Mariei, de care are grijă ca şi cum ar fi al lui.

VEZI VIDEO AICI

În timp ce creatoarea de modă şi-a rezolvat treburile prin oraş, se pare că iubitul ei a avut grijă de cei mici, pe care i-a scos şi la o plimbare în parc, dar nu singuri, ci însoţiţi de patrupezii familiei, pe care Alin Petrache nu i-a neglijat deloc, ba din contră, chiar a zăbovit ceva timp la intrarea în parc, pentru a-l elibera pe unul dintre ei din lesă.

Pregătiţi de joacă, copii nu au stat prea mult pe gânduri până să se îndrepte direct către locurile de joacă special amenajate, unde au profitat din plin de toate leagănele şi topoganele. Alin nu i-a neglijat nici acolo pe cei mici, ajutându-i de fiecare dată când aveau nevoie, iar apoi i-a supravegheat îndeaproape.

Cum deja se lăsase răcoarea afară, gaşca a părăsit parcul, iar Alin Petrache nu s-a dezlipit nicio secundă de fiul iubitei sale, asigurându-se că traversează strada în siguranţă. După o binemeritată porţe de joacă, copiilor li s-a făcut foame, iar Alin Petrache s-a conformat dorinţelor lor şi a oprit la o covrigărie pentru a face provizii. Dar nu oricum, ci „şocând-o” pe vânzătoare, care a făcut ochii cât cepele când a văzut teancul imens de bani pe care şeful COSR l-a scos din buzunar atunci când a plătit covrigii. Poftele micuţilor nu au putut fi atât de uşor potolite, astfel că Alin a mai făcut un popas şi la o benzinărie, de unde le-a cumpărat sucuri şi snacks-uri.

Afinitatea dintre Alin şi fiul Mariei Marinescu este cât se poate de evidentă, mai ales că în ziua în care Maria şi cel mic au ajuns acasă la Alin Petrache, cei doi au fost nedezlipiţi, preşedinteşe COSR jucându-se îndelung cu băieţelul iubitei sale.

Sursă: www.spynews.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×