Maria Ghiorgiu anunță viscolul în toată România! “Nu ne vom bucura de primăvară”

Bogdan Solomon  
înStiri mondene
15/03/2019, 12:35
Maria Ghiorgiu anunță viscolul în toată România! “Nu ne vom bucura de primăvară”GALERIE FOTO
Maria Ghiorghiu anunță că nu scăpăm de iarnă

Maria Ghiorghiu lovește din nou. Celebra clarvăzătoare a făcut alte previziuni surprinzătoare. Se pare că nu am scăpat de furia iernii. În zilele următoare, vom avea parte de viscol și ninsori, după cum anunță femeia care susține că a prezis tragedia de la Colectiv, în cea mai recentă previziune a sa.

Maria Ghiorghiu anunță reîntoarcerea iernii. Vom fi loviți de viscol puternic

Dragii mei, ne bucurăm cu toții de zilele primăvăratece și calde, zile în care, deja ne facem planuri de viitor.Frumos și minunat ar fi, dacă aceste zile frumoase și calde nu ar pleca de la noi, ci ar rămâne ,ca să ne putem baza pe venirea cu adevărat a Primăverii” , își începe Maria Ghiorghiu postarea pe blog, anunțând apoi previziunea surprinzătoare.

Prieteni dragi, IARNA nu a plecat de tot! Iarna va reveni și chiar cu viscol! Vedeam înspre Sud, Sud-Est ,deși eram cu ochii pe monitor,vedeam oameni care înaintau cu greu prin viscol, oameni care plecaseră de acasă cu bicicleta ,iar la întoarcere, zăpada le ajungea la lanțul de la bicicletă”.

Celebra clarvăzătoare, Maria Ghiorghiu
Celebra clarvăzătoare, Maria Ghiorghiu

Nu scăpăm de iarnă, anunță clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu

Din păcate dragilor, încă nu ne putem bucura pe deplin de PRIMĂVARĂ. Știu că pare de necrezut,dar o să vedeți că așa va fi, din păcate. Dacă va fi la noi în România, sau și la noi în România, dar și in altă țară, rămâne de văzut. Cu dragoste, Maria” , a mai scris Maria Ghiorghiu.

În altă ordine de idei, Maria Ghiorghiu a mai făcut recent o previziune înfiorătoare. Cunoscuta clarvăzătoare a scris pe blogul personal un mesaj referitor la un cutremur despre care susține că se va produce.

În această dimineață, mă trezește o lumina albă și strălucitoare, lumină ce-mi arată înspre Sud o încăpere obișnuită, în mijlocul căreia se află un televizor mare, obișnuit, care era pus chiar jos pe covor. Brusc, începe un cutremur puternic, iar televizorul din mijlocul camerei este gata să se răstoarne, deși era mare și voluminos.Vom auzi, dragilor, de un astfel de cutremur intens, care, fără nicio îndoială, nu va trece neobservat.Unde anume se va produce sau când eu nu știu a vă spune” , a transmis Maria Ghiorghiu.

 

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×