Maria Ghiorghiu, o nouă previziune îngrijorătoare: Să ne rugăm să nu fie atât de rău

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
08/02/2019, 17:45
Maria Ghiorghiu, o nouă previziune îngrijorătoare: Să ne rugăm să nu fie atât de rău GALERIE FOTO
Clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu a făcut o nouă previziune îngrijorătoare

Maria Ghiorghiu a făcut o nouă previziune! Clarvăzătoarea care susține că îi sunt transmise informații, cea care a prezăvut tragedia de la Colectiv, a publicat pe blogul personal un nou mesaj. De această dată este vorba despre Bulgaria.

„Tot în această dimineață în zodi, aud glas care spune ceva despre Bulgaria. Glasul spunea așa: FRONTUL BULGARIEI…”. Clipă în care văd înspre Sud un Tunel mare, ce avea o gură mare la intrare, Tunel ce era plin de întuneric în interior, dar peste care, s-a conturat un firav Curcubeu ce a fost acoperit de îndată, de o ceață densă ca niște nori cețoși.

Maria Ghiorghiu a făcut o nouă previziune îngrijorătoare

Prieteni dragi, ce înseamnă toate acestea, însă nu știm cu exactitate. Dar vom afla în timp și să nădăjduim că nu va fi chiar atât de rău, chiar atât de îngrijorător”, a scris prevăzătoarea. În final, Maria Ghiorghiu a făcut un îndemn: ”Să ne rugăm la Bunul Dumnezeu și la Măicuța Domnului, ca să ne ajute și să ne apere în fiecare clipă a vieții noastre”, a adăugat femeia.

În urmă cu scurt timp, clarvăzătoarea a mai făcut un anunț șocant, aflându-ne în plină epidemie de gripă. „În această dimineaţă m-a trezit un glas, care spunea ceva tare îngrijorător. Glasul spunea aşa: „Vom acţiona şi de aceasta gripă, răceală și tuse”.

Maria Ghiorghiu, o nouă previziune îngrijorătoare: Să ne rugăm să nu fie atât de rău
Cavaleria bulgară în marș în Dobrogea

Prieteni dragi, ce vă spun aceste cuvinte? Pe mine mă duce cu gândul că, unii dintre semenii noştri din lumea întreagă, care se cred invincibili, vor să decimeze populaţia pământului cu mâna lor, cu mintea lor bolnavă. Dar noi să avem grijă ca să nu le cădem în plasă, ci să fim cu inima şi cu sufletul la Bunul Dumnezeu şi la Măicuţa Domnului, care ne vor ajuta ca să fim puternici sufleteşte şi trupeşte”, a scris femeia pe blogul său.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×