Maria Ghiorghiu, premoniție despre epidemia de gripă din România: Vor să decimeze populația

Ciprian Postolache   
în Stiri mondene
06/02/2019, 17:11
Maria Ghiorghiu, premoniție despre epidemia de gripă din România: Vor să decimeze populația GALERIE FOTO
Maria Ghiorghiu, premoniție despre epidemia de gripă din România Vor să decimeze populația

Maria Ghiorghiu, are o premoniție înspăimântătoare despre epidemia de gripă, care este acum în România. „Vom acţiona si de aceasta gripă, raceala si tuse.”, i-a spus o voce prezicătoarei. Interpretarea dată de Maria Ghiorghiu este una apocaliptică. „Vor sa decimeze populatia pămantului cu mana lor, cu mintea lor bolnavă”, a scris clarvătoarea pe blogul personal.

Maria Ghiorgiu a sugerat în previziunea sa că epidemia de gripă din România este creată artificial.„Dragii mei, tot in aceasta dimineata,m-a trezit un glas care spunea ceva tare ingrijorator. Glasul spunea asa: Vom acţiona si de aceasta gripă, raceala si tuse.”, a spus prezicătoarea care îndeamnă populația să nu cadă în plasă.

Maria Ghiorghiu, premoniție despre epidemia de gripă din România: Vor să decimeze populația pământului cu mâna lor

Maria Ghiorghiu are o premoniție aparte despre epidemia de gripă din România. „Prieteni dragi, la ce va duce cu gandul aceste cuvinte, chiar daca nu sunt in acord gramatical? Pe mine ma duce cu gandul ca, unii dintre semenii nostri din lumea intreaga ,care se cred invicibili, vor sa decimeze populatia pămantului cu mana lor, cu mintea lor bolnava. Dar noi sa avem grija ca sa nu le cadem in plasa, ci sa fim cu inima si cu sufletul la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului care,ne vor ajuta ca sa fim puternici sufleteste si trupeste si sanatosi. Cu dragoste.”, a scris Maria Ghiorghiu pe blogul său.

„Vor să decimeze populația pământului cu mâna lor”, este profeția înspăimântătoare a Mariei Ghiorghiu

Prezicerea Mariei Ghiorghiu vine după ce tot ea în septembrie 2018, anticipa epidemia. „După care, glasul nu mai spune nimic. Din păcate dragilor, ne vom confrunta cu o EPIDEMIE de GRIPĂ,si cu o alta EPIDEMIE de RUJEOLA. Trebuie ca la cele mai mici semne de Gripa sau Rujeola aparute la familia noastra ,la copilasul nostru , sa ne prezentam de urgenta la Medic pentru consult si un eventual tratament. Sa nu stam acasa, atunci cand ne simtim rău, ci sa mergem obligatoriu la Medic.”, scria în urmă cu 4 luni Maria Ghiorghiu pe blogul său.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×