Maria Ghiorghiu are probleme de sănătate! A fost operată de urgență

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
08/10/2019, 15:13
Maria Ghiorghiu are probleme de sănătate! A fost operată de urgență
Maria Ghiorghiu a fost operată de urgență la începutul lunii octombrie. Sursa foto: b1.ro

Maria Ghiorghiu nu și-a mai postat în ultimele zile premonițiile pe rețelele de socializare. Celebra clarvăzătoare a anunțat la finalul lunii trecute că a avut o premoniție legat de un pat de spital și se pare că aceasta s-a adeverit.

Clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu s-a operat de urgență

Prezicătoarea Maria Ghiorghiu a trecut prin momente cumplite fiind la un pas de moarte. Celebra clarvăzătoare a ajuns la spital pe ultima sută de metrii unde a fost operată de urgență de ocluzie intestinală sau mai pe românește, „încurcătură de mațe”. Maria Ghiorghiu a ajuns la spital în prima zi a lunii octombrie și a mărturisit că dacă ar mai fi întârziat câteva ore ar fi putut să sfârșească într-un mod tragic, potrivit spynews.ro.

Clarvăzătoarea a trecut cu bine de operația la care a fost supusă, iar acum starea ei este stabilă. Maria Ghiorghiu a ținut să-și liniștească fanii și i-a trimis lui Cristi Brancu, prezentatorul emisiunii „Agenția VIP” un mesaj în care anunța că se recuperează după intervenția suferită. Totodată, prezicătoarea le-a spus admiratorilor că va reveni în mediul online peste câteva zile.

Maria Ghiorghiu a fost operată de urgență la începutul lunii octombrie
Maria Ghiorghiu se recuperează după operația suferită și a început să posteze pe blog. Sursa foto: a1.ro

Maria Ghiorghiu și-a prevăzut intervenția chirurgicală

Maria Ghiorghiu anunța la finalul lunii septembrie că a avut o premoniție în care s-a văzut pe patul de spital cu o perfuzie. Se pare că  această premoniție s-a adeverit recent. Clarvăzătoarea le-a mai spus admiratorilor din mediul online că a avut mai multe premoniții pe patul de spital pe care abia așteaptă să le împărtășească. „Ce spuneți, dragii mei, se pare că s-a adeverit și acest articol despre mine, cu perfuzia la picior. Nu-i așa?”, a spus Maria Ghiorghiu.

„Acum mă simt mai bine și sunt în perioada de recuperare. Dar chiar și-așa prieteni, eu voi fi din nou prezentă aici zi și noapte. Vă mulțumesc din suflet pentru urările voastre de suflet, pentru Rugăciunile voastre pentru mine care m-au ajutat foarte mult. Dumnezeu și Măicuța Domnului au făcut o mare Minune și nu m-au lăsat să mă duc de acum la Ceruri”, a scris clarvăzătoarea pe blogul ei ieri, 8 octombrie.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×