Maria Ghiorghiu, celebra clarvăzătoare vorbește despre pericolul care o așteaptă pe Elena Udrea

Ana Chivu   
în Stiri mondene
10/10/2018, 00:00
Maria Ghiorghiu, celebra clarvăzătoare vorbește despre pericolul care o așteaptă pe Elena Udrea
Clarviziunile Mariei Gheorghiu pentru Elena Urea

Maria Gheorghiu, celebra clarvăzătoare a prezis pericolul ce urmează pentru Elena Udrea, proaspăt restată în Costa Rica. Femeia a mărturisit faptul că știa de peste 3 ani de zile că fostul ministru va ajunge în spatele gratiilor.

Aceasta a mai spus și că Elena Udrea are nevoie de protecție mai mult decât niciodată, pentru că ceva rău urmează să i se întâmple.  Maria Gheorghiu a mai făcut previziuni importante pentru România. Momentele tragice i s-au arătat prin vise, ca de exemplu:

  • Parlamentul României, câmp de anunat mușețel. Vor să arunce Casa Poporului în aer. Este vizat de teroriști.
  • Rușii sunt cu ochii pe noi, pe Deveselu. Este un pericol, așa consideră pentru ei rușii, dar și pentru noi, pentru viața care e acolo. De mai multe ori m-a avertizat cu Deeselu.
  • România va trece printr-o revoluție foarte grea, va fi vărsare de sânge. Vor ieși în stradă. Vor fi început civilii, apoi se va ajunge la adevărata revoluție mare. Oameni îmbrâncindu-se și țipete. Sunt și vor fi influențe externe.  

Maria Gheorghiu, previziune pentru Elena Udrea

Una din cele mai cunoscute clarvăzătoare din România a văzut în vis pericole pentru Elena Udrea. Se pare că femeia i-a văzut un drum greu de dus în închisoarea din Costa Rica, unde a fost reținută.  În urmă cu puțin timp, fostul ministru și șefa DIICOT au ajuns în arest direct de pe străzile din San Jose.

Se fac demersusri pentru extrădarea acestora, iar Elena Udrea și Alina Bica vor sta două luni după gratii în timpul deciziei. Cele două femei au ajuns într-una din cele mai periculoase închisori de femei. Maria Gheorghiu a văzut povești de după gratii, lucru ce o sperie, pentru că pe Elena nu a văzut-o bine.

”Elena Udrea se simte amenințată în închisoare!”

”Dar au trecut 3 ani şi jumătate de la acest articol şi iată dragilor că Elena Udrea a fost din nou arestată, dar în Costa Rica. Însă, trebuie să recunoaştem că Elena Udrea are un bebeluş de numai 10 zile la momentul arestării. Acest bebeluş are nevoie de mama lui, are nevoie să crească, deoarece s-a născut prematur.

Elena Udrea nu se simte deloc în siguranţă în închisoarea din Costa Rica. Se simţe ameninţată, simte că viaţa ei îi este pusă în pericol. Din acest motiv dragii mei am readus în prim plan acest articol. Din acest motiv am readus în prim plan acest articol scris de mine cu voia şi cu Puterea Duhului Sfânt, deoarece Elena Udrea are dreptate. La un moment dat, viaţa Elenei Udrea va fi în mare pericol. Elena Udrea are nevoie de mare protecţie. Fetiţa Elenei de numai 2 săptămâni are nevoie de mamă„, a spus Maria Gheorghiu.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×