Maria Constantin și-a încins fanii! A pozat într-un costum de baie minuscul, pe o plajă exotică

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
04/03/2019, 10:44
Maria Constantin și-a încins fanii! A pozat într-un costum de baie minuscul, pe o plajă exotică GALERIE FOTO
Maria Constantin a psotat pzoe fierbinți din recenta escapadă

Maria Constantin nu se dezminte. Vedeta nu ratează nicio ocazie să-și suprindă fanii. De această dată, frumoasa cântăreață de muzică populară i-a pus pe jar pe internauți. A postat pe contul personal de Instagram noi poze provocatoare.

Maria Constantin a încins rețele de socializare cu pozele postate recent

Ca foarte multe dintre vedetele de la noi din țară, Maria Constantin a ales o destinație exotică pentru a se relaxa puțin după o perioadă extrem de încărcată.  Fosta solistă a ansamblului Doina Gorjului a petrecut câteva zile în Thailanda, pe plaja din Phuket.

Cântăreața a profitat de timpul liber și a fugit într-o mică escapadă, alături de iubitul său, fostul fotbalist Dacian Varga. Deși formează un cuplu de aproape un an, cei doi evită pe cât posibil să se afișeze împreună.

Vedeta și-a pus fanii pe jar
Vedeta și-a pus fanii pe jar

Maria Constantin, escapadă exotică alături de iubitul său

Maria are la activ două divorțuri, iar despărțirea de Marcel Toader nu s-a petrecut în cele mai bune condiții. După aceste experiențe neplăcute, frumoasa vedetă pare mai hotărătă ca niciodată să-și țină viața intimă departe de ochii curioșilor

Imaginile postate au făcut deliciul internauților. „Ce peisaj /Distracție plăcută, te pupăcesc / Maria iubire, ești sexy rău! Ce bine arăți Marie și ce bine îți stă! / Maria, iubire, ești sexy rău”  , sunt doar câteva dintre reacțiile celor care o urmăresc pe Instagram.

În altă ordine de idei, relația cu Dacian Varga nu este privită cu ochi buni de toți fanii frumoasei cântărețe. Unii îi reproșează că își neglijează băiețelul de 9 ani, rămas în grija tatălui. „Nu ai învăţat din eşecurile tale? Nu ai 18 ani, eşti mamă, ai o responsabilitate morală faţă de copilaşul tău. Tu crezi că dacă îi dai bani, haine, dulciuri, jucării te achiţi de toate datorile de mamă? Să ştii că nu, ascultă-mă pe mine, un bărbat trecut prin viaţă. Copilul creşte şi o să vadă trecutul tău în aceste reţele moderne. Trezeşte-te, fată, păcat că tatăl tău nu mai este, poate te-ar trage un pic de ureche”. 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×