Maria Constantin și Dacian Varga formează deja o familie? Imaginile care spun tot

Claudiu Surmei   
în Stiri mondene
09/01/2019, 11:51
Maria Constantin și Dacian Varga formează deja o familie?  Imaginile care spun tot GALERIE FOTO
Maria Constantin și Dacian Varga locuiesc împreună

După ce a trecut prin două divorțuri, Maria Constantin s-a cuplat cu fotbalistul Dacian Varga, deși se părea că femeia de 31 de ani nu mai dorește să intre în nicio relație pentru o vreme. Maria pare că l-a uitat pe fostul soț, Marcel Toader și s-a mutat împreună cu noul iubit, Dacian, alături de care pare că își formează deja o familie.

La un an de la despărțirea de Marcel Toader, Maria Constantin și-a refăcut deja viața alături de fotbalistul Dacian Varga (34 de ani). Fotoreporterii Click! au obținut imagini cu cei doi în urmă cu doar câteva zile, când Dacian a ieșit dintr-un restaurant în care a vizionat un meci de fotbal și s-a urcat la volanul mașinii noii sale iubite, un BMW achiziționat de Maria la mâna a doua cu suma de 25.000 de euro. Dacian s-a îndreptat spre locuința sa din Dorobanți, unde Maria l-a așteptat în parcare pentru a-l ajuta cu bagajele.

Dacian Varga se urcă la volanul mașinii Mariei Constantin
Dacian Varga se urcă la volanul mașinii Mariei Constantin

Maria Constantin și Dacian Varga formează deja o familie?

Nici Maria și nici Dacian nu vor să ofere detalii despre relația lor, dar se pare că cei doi formează deja o familie, dacă judecăm după faptul că s-au mutat împreună în apartamentul deținut de fotbalist în Dorobanți. Cântăreața pare că nu se ferește de bărbații care au avut mai multe relații de-a lungul timpului. Dacă Marcel Toader a avut până acum șase neveste, Dacian Varga se poate lăuda și el cu un număr impresionant de relații și aventuri.

Maria Constantin
Maria Constantin

Dacian Varga ar fi fost împreună cu vedetele TV Maria Simion, Roxana Vaşniuc şi Ana Maria Gheorghe, dar şi cu fotomodelul Iulia Tăbăcaru. În plus, în urmă cu o lună, fosta iubită Larisa Judele l-a acuzat că ar fi lovit-o la un târg de Crăciun, unde fotbalistul se afla împreună cu noua lui cucerire. Apropiații lui Dacian susțin că a fost vorba doar despre o ceartă între cei doi, după ce Larisa i-ar fi reproșat lucruri care nu sunt adevărate.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×