Maria Băsescu s-a angajat la 65 de ani! Unde a trimis-o soțul să lucreze!

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
29/06/2018, 12:03
Maria Băsescu s-a angajat la 65 de ani! Unde a trimis-o soțul să lucreze! GALERIE FOTO
Maria Basescu s-a angajat la 65 de ani

Pare greu de crezut, dar Maria Basescu s-a angajat la 65 de ani! Traian Băsescu și-a depus declarația de avere, din care reiese că soția sa, Maria Băsescu, a câștigat 50 de mii de lei, ca administrator al terenului agricol de 290 de hectare din comuna Nana. VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO!

Maria Băsescu a revenit în forță în câmpul muncii, după 36 de ani de la ultimul job. Astfel, în anul 2017, la 65 de ani, Maria Băsescu a avut un venit lunar de 4.166 de lei, primul încasat dupa o foarte lungă perioadă de timp.

Citește și Olguţa Vasilescu i-a scăzut salariul lui Iohannis cu 40%! 

Citește și În 30 de ani, un salariat va trebui să susţină doi pensionari

Maria Băsescu s-a angajat la 65 de ani, după o pauză de 36 de ani!

Într-un interviu din 1995, Maria Băsescu a dezvăluit că era casnică din 1980, când avea 29 de ani. “De 15 ani sunt casnica. Nu am fost asa dintotdeauna. Cand m-a cunoscut sotul meu lucram in turism, pe Litoral. Si imi placea foarte mult, pentru ca totdeauna mi-a placut societatea, oamenii. Sa fie multi oameni in jurul meu. Mai tarziu am ajuns inchisa intre patru pereti. Am stat foarte mult singura. Regret ca n-am mai putut lucra. V-am spus, imi placea compania, agitatia. Oricum, acum e prea tarziu. Dupa o pauza de 15 ani e greu sa-ti reiei activitatea. Mi-am iesit din mana, cum se spune”, mărturisea Maria Băsescu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×