Margareta Clipa s-a căsătorit cu cel care i-a fost naș de cununie. Povestea incredibilă a cântăreței de muzică populară

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
09/10/2019, 21:53
Margareta Clipa s-a căsătorit cu cel care i-a fost naș de cununie. Povestea incredibilă a cântăreței de muzică populară
Margareta Clipa are o poveste de viață demnă de filmele de la Hollywood. Sursa foto: wikipedia.ro

Dincolo de cariera de succes în lumea muzicii populare românești, Margareta Clipa se poate lăuda cu o poveste de viață care l-ar face invidios chiar și pe cel mai bun scenarist de la Hollywood. Îndrăgita interpretă s-a căsătorit cu Gheorghe Cusiac, după ce bărbatul îi fusese în trecut naș de cununie.

Margareta Clipa nu a fost deloc pe placul soacrei

Prieteni din copilărie, cei doi s-au îndrăgostit nebunește când au ajuns la adolescență și, mai mult decât atât, la 20 de ani, erau gata să-și unească destinele. N-a fost să fie, pentru că actuala soacră s-a opus vehement și a încercat pe toate căile să-i despartă, după cum  povestea solista de muzică populară într-un interviu acordat în urmă cu câțiva ani.

Ne-am fi căsătorit la 20 de ani, dar mama lui m-a întâlnit odată pe stradă şi mi-a spus: «Să-mi laşi băiatul în pace, că el e inginer!». Eu eram cântăreaţă, nu eram la nivelul la care şi-ar fi dorit mama lui”, s-a destăinuit Margareta Clipa la acea vreme, în emisiunea Happy Hour, prezentată de Cătălin Măruță.

Solista de muzică populară s-a măritat cu nașul de cununie. Sursa foto: romaniatv.net
Solista de muzică populară s-a măritat cu nașul de cununie. Sursa foto: romaniatv.net

Fina și nașul, poveste de dragoste cu final fericit

Chiar dacă o luaseră pe alte căi, pierzându-și definitiv speranța că vor mai putea fi împreună, iată că destinul avea alte planuri pentru solista de muzica populară și cel care urma să-i devină partener de viață. S-au reîntâlnit chiar la nunta artistei cu primul său soț, eveniment la care Gheorghe Cusiac și soția sa de la acea vreme au participat în calitate de nași de cununie.

Realizând ulterior că sentimentele nu dispăruseră, cei doi au decis să se despartă de parteneri și, de îndată ce au finalizat procedurile de divorț, și-au putut uni destinele pentru a continua povestea de dragoste începută încă din adolescență. „Am organizat totul în secret. Am făcut nuntă joia, ca ţiganii, că nu s-a putut altfel – sâmbătă aveam altă nuntă la care trebuia să mergem. Invitaţii au crezut că vin la ziua mea de naştere. Au rămas stupefiaţi când au aflat că ne-am căsătorit”, a povestit Margareta Clipa.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×