Ramona Olaru, poveste de viaţă inedită! Cum a ajuns vecina de la Neatza cu Răzvan şi Dani

Bogdan Solomon    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
07/06/2019, 18:25
Ramona Olaru, poveste de viaţă inedită! Cum a ajuns vecina de la Neatza cu Răzvan şi Dani
Raluca Olaru, vecina matinalilor Răzvan și Dani. Sursa foto:a1.ro

Ramona Olaru, cea care a înlocuit-o pe Flavia Mihășan în rolul de vecină a matinalilor Răzvan Simion și Dani Oțil, are o poveste de viață mai puțin obișnuită.  Cunoscută pentru aparițiile în cadrul show-ului Super Bingo Metropolis, frumoasa vedetă face parte în momentul de față din echipa Neatza cu Răzvan și Dani.

Ce studii are Ramona Olaru

Puțină lume știe însă că tânăra a absolvit două facultăți și un masterat, însă nu are de gând să profeseze în domeniile respective, fiind îndrăgostită iremediabil de televiziune. Blondina se poate lăuda cu diplome în Management Financiar Contabil și Agronomie.

Nu aveam de gând să lucrez, pentru că m-am căsătorit și aveam în primul rând de gând să fac un copil, să mă ocup de el și apoi să fac ceva pe cont propriu cu soțul meu. Ceea ce încă îmi doresc să fac, nu am renunțat de tot la ideea asta, dar asta se întâmpla dacă nu ajungeam aici (n.r. televiziune)”, a dezvăluit Ramona Olaru, într-un interviu acordat pentru Libertatea.

Raluca Olaru a absolvit două facultăți și un master. Sursa foto:libertatea
Raluca Olaru a absolvit două facultăți și un master. Sursa foto:libertatea

A mers la București, cu gândul să ajungă în televiziune

Încă de la o vârstă fragedă, Ramona Olaru a visat la o carieră în televiziune și nu s-a dat în lături de la nimic pentru a-și atinge scopul. Originară din Călărași, tânăra a ajuns în București, cu gândul să înceapă o nouă viață.

Am ajuns în București din întâmplare , am plecat de acasă, am zis că trebuie să fac ceva, dar nu aveam nimic în plan ce să fac. Aveam 18 ani. Și am plecat așa în neant, nu aveam niciun plan, nimic, și nu aveam unde să stau în București când am ajuns. Aveam niște foști colegi de liceu, care stăteau în căminul facultății de Agronomie, i-am sunat pe ei și atunci într-o situație din asta de criză ce pot să fac eu? Și atunci ei mi-au zis: ”Măi, cea mai bună soluție este să dai la facultatea de aici pentru că cei de aici o să îți ofere loc la cămin”. Și așa a pornit tot.

Evident mi-a plăcut foarte mult ce am învățat apoi la facultate și știu foarte multe lucruri, încă le mai țin minte, dar nu m-am gândit niciodată să lucrez în domeniu. Și nici nu mă gândesc, deși soțul meu insistă pe treaba asta pentru că este o meserie foarte bănoasă dacă îți place și știi ce să faci cu ea”  ,a mai spus Ramona Olaru.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×