Ce face Flavia Mihășan după ce a plecat de la Neatza cu Răzvan și Dani! Prima imagine

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
12/03/2019, 17:52
Ce face Flavia Mihășan după ce a plecat de la Neatza cu Răzvan și Dani! Prima imagine GALERIE FOTO
Ce face Flavia Mihășan după ce a plecat de la Neatza cu Răzvan și Dani!

Flavia Mihășan este însărcinată în șase luni, însă nu și-a lăsat deoparte pasiunile. Vedeta de la ”Neatza cu Răzvan și Dani” este o graviduță sexy pentru că până să rămână însărcinată pentru prima oară a avut mare grijă de corpul ei, dar de acest aspect se îngrijește și acum.

După ce a plecat de la Neatza cu Răzvan și Dani, Flavia Mihășan a dat o fugă la sală

Cum are timp, vedeta dă o fugă la sală pentru a face pilates, lucru pe care l-a împărtășit și cu fanii ei. Flavia s-a fotografia în oglindă, nemachiată, dar strălucind de bucurie, cu burtica de graviduță. Alături de imagine, dansatoarea a inserat și mesajul: „Un selfie diferit. Burtică de graviduță. 27 de săptămâni de sarcină”.

Admiratorii ei sunt extrem de fericiți pentru ea, așa că toate comentariile din josul fotografiei conțin numai urări de bine. „Naștere ușoară și un bebe sănătos!Și să te întorci la Neatza că îți simțim lipsa”, ”Multă sanatate , sarcina ușoară , naștere ușoară ! Ne este deja dor de tine ! ❤️❤️❤️”, ”Burticuta, ce faci ?Te pupa mama si sa ai o nastere usoara (sper naturala)!”, sunt câteva dintre gândurile fanilor ei.

Ce face Flavia Mihășan după ce a plecat de la Neatza cu Răzvan și Dani! Prima imagine
Chiar dacă este însărcinată în șase luni, Flavia poate fi găsită încă în sala de sport

Ramona Olaru îi va lua locul Flaviei Mihășan la Neatza

Artista și partenerul său, Marius Moldovan, s-au cunoscut la repetițiile pentru musicalul ”Mamma Mia!”. Acesta lucrează în prezent la Teatrul Evreiesc de Stat, administrează o sală de box în Bistrița și colaborează cu mai multe agenții de modeling.

Ce face Flavia Mihășan după ce a plecat de la Neatza cu Răzvan și Dani! Prima imagine
Flavia, alături de partenerul său de viață

Cea care îi va lua locul Flaviei la Neatza, de la Antena 1, este Ramona Olaru. Cea din urmă este asistentă TV tot la Antena 1, dar de la 1 martie emisiunii ”Prietenii de la 11” va ieși din grilă de programare, iar șefii au trimis-o să se distreze alături de echipa Neatza cu Răzvan și Dani.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×