Flavia Mihășan, însărcinată! Prima imagine cu ea și tatăl copilului! Cine e Marius Moldovan

Victor Anghel   
în Stiri mondene
28/12/2018, 14:54
Flavia Mihășan, însărcinată! Prima imagine cu ea și tatăl copilului! Cine e Marius Moldovan GALERIE FOTO
Flavia Mihășan, însărcinată! Prima imagine cu ea și tatăl copilului! Cine e Marius Moldovan

La aproape două luni de când Horia Brenciu a dat-o de gol pe Flavia Mihășan că este însărcinată, asistenta TV de la “’Neatza cu Răzvan şi Dani” a făcut publică o poză emoționantă cu burtica de gravidă, pe care își ține mâinile protectiv partenerul său de viață, dar și ea. Imaginea a fost însoțită de un mesaj în care a dezvăluit în al câtelea trimestru este. Fanii care nu au aflat vestea cea mare au felicitat-o, iar alții au întrebat-o ce sex are bebelușul.

“Felicitări, să ai o sarcină ușoară și să fiți sănătoși! Pupici”, “Wow, ce veste frumoasă!”, “Sarcină ușoară, băiat sau fată?”, “Felicitări, dragă Flavia! Să faci un copilaș frumos ca tine”, “Felicitări, Flabia! Abia aștept să te văd cu burtica la emisiune” sunt cinci dintre comentariile stânse de fotografia de mai jos, care a fost postată de Flavia Mihășan pe contul ei oficial de Instagram.

Flavia Mihășan, poză emoționantă cu burtica de gravidă și tatăl bebelușului

Odată cu poza de album, Flavia Mihășan a vorbit pentru prima dată despre sarcină. Asistenta prezentatorilor Răzvan Simion și Dani Oți le-a mărturisit susținătorilor că, începând cu acest an, petru ea și partenerul său, Marius Moldovan, vor fi altfel sărbătorile. Potrivit dezvăluirilor sale, frumoasa vedetă este în a patra lună de sarcină. “De acum înainte, vom sărbători totul altfel. Cel mai frumos cadou e pe drum și ne-a ales pe noi. #16weekspregnant #firsttimeparents @happyholidays @moldovanmariuss”este mesajul scris de asistenta matinalului de la Antena 1.

Flavia Mihășan și partenerul ei de viață, Marius Moldovan, fotografiați într-un moment emoționant lângă bradul de Crăciun

Cine este Marius Moldovan

Iubitul Flaviei Mihășan are 27 de ani, este actor, fotomodel şi dansator profesionist. El a participat la “Românii au talent”, sezonul din 2017, împreună cu Hera Alexandra Zaulet. Cei doi au uimit jurații, dar și fanii celebrului show de talente de la PRO TV. Hera Zaulet și Marius Moldovan sunt studenti la UNATC și sunt atrași de dans. Marius Moldovan a început să danseze în oraşul natal, Bistriţa, apoi a mers în Cluj-Napoca, unde și-a continuat studiile. După ce a absolvit liceul, el s-a mutat în Bucureşti, unde a urmat cursurile Universităţii Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică “Ion Luca Caragiale”. În prezent, el lucrează la Teatrul Evreiesc de Stat, colaborează cu mai multe agenţii de modeling şi administrează o sală de box din oraşul natal. Flavia şi Marius s-au cunoscut la repetiţiile pentru musicalul “Mamma Mia!”.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×