Marcelino, bărbatul care a învățat o lecție dură în spatele gratiilor, pe scena Românii au talent

Alexa Serdan    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
13/03/2020, 22:01
Marcelino, bărbatul care a învățat o lecție dură în spatele gratiilor, pe scena Românii au talent
Marcelino, bărbatul care a învățat o lecție dură în spatele gratiilor, pe scena Românii au talent. Sursa foto: captură video Twitter

Marcelino este un bărbat care a avut parte de o copilărie grea marcată de frică și violență domestică care din nefericire a ajuns și în spatele gratiilor de mai multe ori. Concurentul și-a spus povestea pe scena „Românii au talent” prin intermediul unei poezii care i-a impresionat pe jurați.

Marcelino, poezie despre greutățile prin care a trecut

„Tatăl meu mă bătea mere. M-a bătut și când am fost la pădure cu școala. La 9 ani am ajuns în București. Nu știa nimeni. La 10 ani am început să fur, am fost închis, am stat 1 an și 0 lună, apoi iar infracțiuni. În închisoare am început să scriu, căutam un refugiu. Stăteam nopți întregi și scriam. Din asta câștigam și eu o țigară. 

Am 6 ani de când sunt liber. Asta pentru mine o satisfacție destul de mare. Stau în chirie, o chirie pe care mi-o permit”, a scris concurentul în testimonial înainte de a recita o poezie inspirată din viața sa. Marcelino și-a deschis sufletul în fața juraților care au rămas impresionați de povestea lui de viață.

Mihai Petre i-a dat „NU”, dar concurentul merge mai departe

„Ce cauți tu copil la închisoare, în loc să trăiești plăpând precum o floare”, spun versurile concurentului care a ajuns pe scena „Românii au talent”„ în ediția din seara aceasta. Marcelino a povestit cum a început să fure, dar și care a fost prima infracțiune pe care a comis-o, la o vârstă destul de mică.

„Chiar am regrete. În Gara de Nord am furat pentru prima dată, o gogoașă… Mi-a părut rău peste ani pentru că mi-am dat seama că poate aceia erau ultimii luni bani”, a mai povestit concurentul căruia i-a rămas întipărită în mintea imaginea celui pe care l-a furat.

„Acum lucrez, vin acasă și scriu, Am doar 4 clase, dar m-am închis în lumea mea și am găsit un refugiu în scris”, a mai precizat Marcelino.

„E o lecție importantă”, au spus jurații, dar cu toate acestea Mihai Petre i-a acordat vot negativ. Concurentul merge mai departe în etapa următoare cu 3 de „DA”.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×