Marcel Toader s-a întors la munca de jos! Cu ce se ocupă acum: “Nu mi-e ruşine”

Bogdan Solomon    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
06/07/2019, 14:32
Marcel Toader s-a întors la munca de jos! Cu ce se ocupă acum: “Nu mi-e ruşine”
Vremurile în care Marcel Toader era nelipsit din emisiunile tabloide au apus demult. Sursa foto:Click.ro

Marcel Toader, fostul soț al cântereței de muzică populară Maria Constantin, a lăsat deoparte lumina reflectoarelor, preferând să se întoarcă la munca de jos. Mai concret, omul de afaceri care până de curând era o apariție constantă în emisiunile de tip tabloid, și-a reluat una dintre meseriile practicate în tinerețe.

Marcel Toader muncește pe șantier, alături de fiul său

Într-un interviu acordat recent, fostul sportiv a dezvăluit că activitatea sa din ultima perioadă se rezumă la recondiționarea piscinelor, având, totodată, un ajutor de nădejde în persoana fiului său. Mai mult decât atât, chiar dacă este nevoit să se trezească la primele ore ale dimineții, acesta susține că adoră ceea ce face.

Am revenit la meseria mea de suflet, lucrez sub soare, cu oamenii. Eu merg personal la lucrări cu fiul meu. Ne trezim la 5 dimineaţa, începem la 6. Am început cu recondiţionez piscine. Mă întreabă lumea când mă mai vede la televizor. Când negociez contractul merg aranjat, în rest merg în tricou şi pantaloni scurţi. Nu mi-e frică de muncă fizică” , a declarat Marcel Toader în cadrul unei emisiuni televizate.

Marcel Toader, alături de fiul său. Sursa foto: Viva
Marcel Toader, alături de fiul său. Sursa foto: Viva

Marcel Toader are probleme financiare

Mai mult ca sigur, fostul om de afaceri a ales să revină la munca de jos din pricina problemelor financiare cu care se confruntă. Marcel Toader încearcă acum să recupereze circa 60.000 de euro, bani pe care îi împrumutase unor prieteni care au „uitat” de datorie. Mai mult decît atât, va trebui să se mute din apartamentul în care locuiește de vreme bună, după ce a fost executat silit.

Râurile curg la vale, procesele merg înainte. E un proces normal de insolvență. Două persoane au să-mi dea niște bani de împrumut. I-am ajutat acum șase ani, au uitat să mi-i mai dea. Să împrumuți atât cât să îți permiți să pierzi, o frază foarte interesantă. Trebuie să părăsesc apartamentul respectiv, în care locuiesc și se va scoate la licitație. Asta e problema. O să mă mut în altă parte, nu e normal? Sunt lucruri care trec în viață, nu e primul apartament sau prima casă pe care o pierd” , a mai spus Marcel Toader.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×