Marcel Toader era plin de datorii! Ce se întâmplă cu apartamentul în care a trăit atâtea povești de dragoste!

Catalin Nae    Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
07/08/2019, 11:24
Marcel Toader era plin de datorii! Ce se întâmplă cu apartamentul în care a trăit atâtea povești de dragoste! GALERIE FOTO
Marcel Toader era plin de datorii

Marcel Toader era plin de datorii, iar autoritățile l-au tot somat în ultima perioadă că îi vor scoate apartamentul la vânzare, pentru recuperarea datoriilor. Omul de afaceri adunase restanțe foarte mari la întreținere și fusese executat silit.

Marcel Toader era plin de datorii

Marcel Toader avea de plată 135.000 de euro la Direcția Generală de Impozite și Taxe Locale și aproape 10.000 euro la întreținere, potrivit click.ro. Apartamentul din Brezoianu în care a locuit omul de afaceri va fi scos la licitație pentru recuperarea datoriilor.

Administratorul blocului în care a locuit Marcel Toader a explicat ce se întâmplă cu apartamentul acestuia. „Marcel Toader a locuit în apartamentul din str. Ion Brezoianu până în ultima clipă a vieții lui. Nu l-a dat nimeni afară. Urmează ca apartamentul să fie vândut cu 139.000 de euro, dintre care 135.000 de euro ajung la DGITL, iar pentru întreținere ce mai rămâne.

Marcel Toader era plin de datorii
Marcel Toader era plin de datorii

Autoritățile vor să scoată apartamentul lui Marcel Toader la licitație

Dacă nu se va vinde, se scade 10% din preț, dar cea mai mare parte se duce către stat și ce mai rămâne, ajunge la noi, chiar dacă nu acoperă datoriile. Așa e legea! Fiul lui Marcel Toader nu moștenește nimic din acest imobil. Dacă preia acțiunile firmei lui Marcel Toader, preia totodată și datoriile acesteia. Și nu va rămâne cu nimic. Mai bine lasă situația așa cum este. Nu se mai poate face nimic”, a declarat, pentru sursa citată, Sorin Stan, administratorul blocului în care a locuit Marcel Toader.

Omul de afaceri Marcel Toader a încetat din viață în data de 3 august 2019, la vârsta de 56 de ani. Fostul rugbyst a făcut infarct în timp ce se afla la masă cu avocatul său. A scăpat telefonul din mână, apoi a căzut cu capul pe masă. Medicii au încercat să-l resusciteze timp de 45 de minute, însă degeaba. Marcel Toader va fi înmormântat miercuri, 7 august, la Cumpăna, în județul Constanța.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×