Lovitură pentru Brigitte Sfăt! Va fi executată de ANAF! Ce datorii are soția lui Florin Pastramă

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
06/06/2019, 15:19
Lovitură pentru Brigitte Sfăt! Va fi executată de ANAF! Ce datorii are soția lui Florin Pastramă
Brigitte Sfăt a devenit soția lui Florin Pastramă, pe 27 mai și urmează să facă nunta în luna iulie Sursa foto: facebook.com

Fosta concurentă de la „Ferma – Un nou început”, Brigitte Sfăt va fi executată de Agenția Națională Anti Fraudă pentru o sumă uriașă pe care a strâns-o cu locul de joacă din București, ”Mondo Kids Expert SRL”. Citația a fost trimisă în perioada în care frumoasă brunetă încă filma în ferma din Caraș – Severin.

Soția lui Florin Pastramă, Brigitte Sfăt urmează să fie executată silit de Fisc

Brigitte Sfăt, a devenit de curând soția lui Florin Pastramă cu care s-a cunoscut în cadrul emisiunii ”Ferma – Un nou început”, difuzată la Pro TV. Fosta concurentă a fermei din județul Caraș – Severin a strând datorii uriașe la locul de joacă din București, ”Mondo Kids Expert SRL”, în perioada în care a lipsit de la cârma afacerilor.

Fosta soție a lui Ilie Năstase a preluat firma în anul 2014 și a schimbat sectorul de activitate, cât și numele. Așa s-a transformat firma de curățare a clădirilor în loc de joacă și organizare de evenimente pentru copii. Prin urmare, ”Mondo Kids Expert SRL” a avut un profit de 69.847 de lei, în anul 2017. Ulterior, datoriile au ajuns la 1.435.492 de lei, circa 310.000 de euro.

Numele frumoasei brunete apare pe lista datornicilor la ANAF – Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice – Administraţia Sector 1 a Finanţelor Publice-Serviciul Colectare şi Executare Silită Persoane Juridice unde are o datorie de aproximativ 310.000 euro. „În temeiul art. 47 alin. (4) din Legea nr. 207/2015 privind Codul de Procedură Fiscală, cu modificările şi completările ulterioare, Administraţia Sector 1 a Finanţelor Publice somează următoarele societăţi comerciale cu sediul social în Bucuresti, sector 1 să achite în termen de 15 zile de la data prezentului anunţ debitele datorate bugetului general consolidat al statului conform actelor administrative emise”, scrie în anunţul ANAF.

Brigitte Sfăt a devenit soția lui Florin Pastramă, pe 27 mai
Brigitte Sfăt este datoare Fiscului cu suma de aproximativ 310.000 de euro
Sursa foto: facebook.com

Brigitte Sfăt se află la a treia căsnicie. S-a căsătorit cu Florin pastramă

Brigitte Sfăt (41 de ani) și afaceristul Florin Pastramă (40 de ani) s-au cunoscut și s-au logodit în timpul filmărilor de la ”Ferma”. Cupluul s-a căsătorit civil pe 27 mai, la Primăria din Voluntari. Fosta soție a tenismenului Ile Năstase a purtat o fustă creion și un top cu fulgi și paiete, ambele de culoare albă.

„Mă simt mai liniştită, aşteptam acest moment şi vreau să zic că din momentul în care i-am dat sufletul şi trupul meu lui Florin, am făcut-o pentru o relaţie de durată şi nu pentru o relaţie de o noapte. Am ştiut că o să ajungem aici. Noi visăm la un copil, dar lăsăm pe Dumnezeu să se ocupe de acest lucru.”, a declarat actuala doamnă Pastramă după ce a semnat actul de la starea civilă.

Și Florin Pastramă este încântat de drumul pe care a ajuns relația lor: „Mă simt foarte fericit, este visul meu, visul tatălui meu, să mă căsătoresc şi să port numele mai departe. Pastramă e un brand. Dacă nu eu, atunci cine? Eu sunt bun, dar ea e nebună. E greu cu ea!“.  

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×