Marcel „Strong”, vedeta ”Românii au Talent”, a fost arestat. Procurorii DIICOT i-au aflat talentul ascuns

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
17/01/2020, 15:51
Marcel „Strong”, vedeta ”Românii au Talent”, a fost arestat. Procurorii DIICOT i-au aflat talentul ascuns
Marcel Strong a fost arestat pentru trafic cu etnobotanice. Sursa foto: protv.ro

Un concurent de la celebra emisiune Românii au Talent, difuzată de Pro TV a ajuns în arestul poliției pentru trafic de droguri. Cei care au descoperit adevăratul talent al lui Marcel Manoliu, cunoscut drept Marcel „Strong”, au fost procurorii DIICOT.

Marcel „Strong” a fost arestat pentru trafic cu etnobotanice

Marcel Manoliu, foarte cunoscut printre fanii emisiunii ”Românii au Talent”, a fost arestat preventiv joi seara, pentru 30 de zile, fiind acuzat că era chiar şeful unei reţele de trafic de etnobotanice.

Mai mult de atât, Marcel „Strong” ar fi încercat să violeze și un minor după ce puştiul l-ar fi căutat acasă pentru a-şi procura droguri, informează adevarul.ro.

Marcel „Strong” vindea etnobotanice la plic pentru 10-20 de lei

În urma unor percheziţii DIICOT, procurorii l-au dus la audieri pe Marcel Manoliu, pe soţia acestuia, Lili Manoliu, pe Eduard Cristian Hacman şi pe Adrian Costel Volanchi, acuzaţi că au făcut parte dintr-o reţea prin care vindeau etnobotanice, iar printre clienţi erau şi minori.

Drogurile erau vândute tuturor cu preţuri cuprinse între 10 şi 20 de lei pliculeţul, fătă ca vedeta emisiunii ”Românii a Talent” să se gândească la urmrile acțiunilor sale.

Surse apropiate anchetei susţin că reţeaua era condusă de Marcel Manoliu alias „Strong”. Bărbatul este un cunoscut culturist, care a mai avut probleme cu legea, fiind în trecutul său tumultos judecat chiar și pentru tentativă de omor.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×