Croitoreasa Ana Maria Pantaze, declarații despre visul împlinit la ”Românii au Talent”, pe PRO TV

Ana Chivu   
în Stiri mondene
11/02/2019, 16:41
Croitoreasa Ana Maria Pantaze, declarații despre visul împlinit la ”Românii au Talent”, pe PRO TV GALERIE FOTO
Ana Maria Pantaze, declarații emoționante despre visul împlinit la Românii au Talent

Ana Maria Pantaze, croitoreasa care a surprins plăcut pe toată lumea de la Românii au Talent, a vorbit despre experiența sa la show. Amintim că femeia a fost prima care a primit Golden Buzz în ediția cu numărul 9.

Iată cine este femeia care a impresionat pe toată lumea cu unicitatea și frumusețea vocii sale. Cum i s-a părut experiența trăită pe scenă? Sezonul 9 al emisiunii de talente a lăsat publicul cu sufletul la gură încă de la primii concurenți.

Ana Maria Pantaze, croitoreasa de la Românii au Talent, declarații despre show

Croitoreasa care a lăsat jurații cu gura căscată a vorbit despre visul ei care s-a îndeplinit în sfârșit. „Nu mă așteptam, sincer, să iau niciun Golden Buzz, mă așteptam să nu iasă deloc bine, dar a ieșit bine, am avut oameni care m-au susținut și care m-au împins un pic de la spate să am încredere în mine. Nu mă așteptam ca Mihai Petre să îmi dea un Golden Buzz, a fost super, emoțiile au fost mari și sunt și acum”, a povestit uimită Ana Maria Pantaze într-un interviu PRO TV.

Ana Maria Pantaze, despre visul împlinit la Românii au Talent.
Ana Maria Pantaze, despre visul împlinit la Românii au Talent.

„Aș vrea să știe lumea că sunt o persoană normală, simplă, care, la vârsta asta, a ajuns unde-a ajuns. Probabil că mă vor cunoaște pe parcurs, așa dintr-o dată nu au cum să mă cunoască. :)”, a mai povestit aceasta, sfătuindu-i pe toți să aibă încredere și să-și urmeze visul.

Ana Maria Pantaze a mărturisit că a avut tangențe cu arta, a făcut balet în copilărie, dar părinții nu au mai putut să o sprijine financiar. Acum, la 38 de ani, a ajuns să se simtă împlinită, odată cu apariția la Românii au Talent. De asemenea, femeia a spus că dacă ar câștiga, banii s-ar duce către băiețelul unei prietene, care are nevoie de ajutor.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×