Cristina Țopescu, despre Ana Maria Pantaze, cea care a primit Golden Buzz la Românii au Talent: „Mi-a dat o lecție”

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
09/02/2019, 08:32
Cristina Țopescu, despre Ana Maria Pantaze, cea care a primit Golden Buzz la Românii au Talent: „Mi-a dat o lecție” GALERIE FOTO
Cristina Topescu a fost impresionata de croitoreasa de la Romanii au Talent

O țară întreagă a rămas cu gura căscată, vineri, la Românii au Talent de la Pro TV, atunci când pe scenă a început să cânte o femeie simplă, care nu anunța nimic din succesul care urma să vină peste doar câteva minute! Una dintre acele persoane a fost și jurnalista Cristina Țopescu, care a fost impresionată de croitoreasa care a impresionat cu vocea ei. Mulți au recunoscut că Ana Maria Pantaze este un adevărat fenomen.

A primit primul Golden Buzz de la Mihai Petre, juratul care a revenit la emisiune după o perioadă de absență. Jurnalista Cristina Țopescu a fost profund marcată de prestația croitoresei de la Românii au talent.

Cristina Topescu o va imita pe croitoreasa de la Românii au Talent

”Vă uitați la Românii au talent? Am butonat și am dat peste o față simplă, cu muuult bun simț, croitoreasă, care, după ce a spus: „o să cânt o piesă care MĂ SPECIFICĂ”, iar eu, că mulți alții, am zâmbit puțin răutăcios, când a început să cânte, m-a amuțit. Cât de des suntem dispuși să fim superficiali, cât de rar judecăm, uitând că avem și inimă. Mi-a dat o lecție fata asta și-n cinstea ei, de acum, o să spun și eu uneori, în diverse contexte: MĂ SPECIFICĂ !:) Emoționant !♥”, a scris Cristina Țopescu pe internet.

Croitoreasa se pare ca-si va schimba meseria, dupa prestatia de la Romanii au Talent

Croitoreasa cea vitează a dat o lecție tuturor, inclusiv lui Mihai Petre, cel mai dur jurat. El a fost primul care a luat-o peste picior pe concurentă, din cauza cuvântului folosit greșit. Mihai Petre și-a luat însă revanșa față de concurentă atunci când a apăsat pe Golden Buzz.

”Am învăţat să cânt la karaoke. Sub mine s-a deschis un club. Am prins curaj şi am început să cânt. Prima oară am avut o piesă căreia eu îi spuneam altfel decât toată lumea. Nu mă aşteptam. A fost super frumos, nu mai am cuvinte”, a declarat Ana Maria despre începuturile sale în muzică, dar și despre ce a simțit când a înregistrat imensul succes la emisiunea de la Pro TV.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×