Marcel Ciolacu, serie de acuze la adresa guvernării liberale! „Nu există nicio diferență între ei și Guvernul Dăscălescu din perioada ceaușistă”

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
30/12/2019, 18:28
Marcel Ciolacu, serie de acuze la adresa guvernării liberale! „Nu există nicio diferență între ei și Guvernul Dăscălescu din perioada ceaușistă”
Marcel Ciolacu a anunțat că PSD renunță la moțiunea de cenzură contra guvernului Orban *foto: facebook

Marcel Ciolacu a lansat o nouă serie de acuze la adresa guvernării liberale! Acesta a transmis că Guvernul este obligat să lase Parlamentul să se pronunțe pe modificarea OUG 114.

Marcel Ciolacu, serie de acuze la adresa guvernării liberale!

„PSD a contestat azi la CCR atât pe formă, cât și pe fond proiectul de modificare a OUG 114!

Așa cum am promis, sancționăm acest nou derapaj al Guvernului. Angajarea răspunderii Guvernului asupra proiectului de modificare a OUG 114, în condițiile în care acesta era și pe ordinea de zi a Parlamentului, este un demers profund neconstituțional.

„Nu există nicio diferență între ei și Guvernul Dăscălescu din perioada ceaușistă”

Se întâmplă lucrul acesta întrucât Guvernul este obligat să lase legislativului dreptul de a se pronunța asupra acestuia.

Doar că PNL și domnul Orban vor să demonstreze în fiecare zi că, prin modul abuziv și ilegal în care acționează nu există nicio diferență între ei și Guvernul Dăscălescu din perioada ceaușistă”, a scris pe o rețea de socializare Marcel Ciolacu.

Nu este pentru prima oară când președintele interimar al PSD îi scurtcircuitează pe liberali. Deunăzi acesta a avut o altă postare care a fost intens mediatizată.

„Este revoltătoare, în contextul actual, când zi de zi vedem ticăloşiile şi abuzurile din justiţie, chiar şi o discuţie despre desfiinţarea Secţiei speciale. Cazul Ţăndărei, vă spune ceva, domnule Orban? Dar Cazul Rompetrol? Dar Cazul Hidra, al mafiei fierului vechi??”, a arătat Marcel Ciolacu pe Facebook.

El adaugă că românii au spus, la referendum, că legile justiţiei nu mai pot fi modificate prin ordonanţe de urgenţă.

„P.S. Poporul român s-a pronunţat prin referendum ca legile privind justiţia să nu mai fie modificate prin OUG-uri.

Orice dezbatere pe această temă trebuie să aibă loc doar în Parlament şi prin consultarea asociaţiilor de magistraţi şi a tuturor instituţiilor interesate (CSM, parchete, instanţe) pentru că independenţa magistraţilor este vitală pentru o justiţie corectă”, susţine Ciolacu.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×