Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a anunțat că renunță la moțiunea de cenzură contra guvernului Orban

Eduard Nicolae Popa   
în Stiri de ultima ora
26/12/2019, 21:30
Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a anunțat că renunță la moțiunea de cenzură contra guvernului Orban
Marcel Ciolacu a anunțat că PSD renunță la moțiunea de cenzură contra guvernului Orban *foto: facebook

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarant că nu au mai existat formațiuni politice care să se alăture inițiativei PSD de a depune o moțiune de cenzură împotriva guvernului Ludovic Orban, motiv pentru care social-democrații au renunțat să mai apeleze la acest instrument, a spus liderul interimar al social-democraților.

Marcel Ciolacu a anunțat că a renunțat la moțiunea de cenzură

„Nu au mai existat alte formaţiuni politice care să se alăture PSD pentru depunerea unei moţiuni”, a declarat preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, la Antena3.

La începutul săptămânii, după şedinţa CEx, Marcel Ciolacu anunţa că PSD nu exclude o moţiune de cenzură „dacă şi alte formaţiuni politice vor decide să se alăture demersului”.

„Nu excludem varianta de moţiune în 3 zile în cazul în care şi alte formaţiuni politice vor decide să se alăture demersului nostru”, preciza preşedintele interimar al PSD.

PSD se regrupează după ce a avut un 2019 de coșmar în care a pierdut guvernarea şi alegerile prezidenţiale. Marcel Ciolacu a venit la conducerea social-democraților, în locul Vioricăi Dăncilă. Partidul are planuri mari şi îşi propune să revină în forţă la putere, odată cu alegerile locale şi parlamentare de la anul.

Ce planuri are Marcel Ciolacu pentru 2019

Un apropiat al fostului premier Mihai Tudose, Marcel Ciolacu caută să repună pe picioare PSD-ul. El își dorește să revină la guvernare și pentru acest lucru va avea nevoie de o nouă majoritate parlamentară, alături de Pro România și ALDE

Mai mult, social-democrații vor căuta calea reconcilierii cu foștii membri ai partidului. Un prim pas a fost făcut în a doua zi de Crăciun de către filiala din Timiș, care l-a abordat pe fostul premier al României, Sorin Grindeanu, cel care în prezent este președintele ANCOM.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×