Marcel Ciolacu, atacat din propriul său partid! Codrin Ștefănescu: ”Dorește ceea ce i se spune că trebuie să dorească”

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
06/02/2020, 20:04
Marcel Ciolacu, atacat din propriul său partid! Codrin Ștefănescu: ”Dorește ceea ce i se spune că trebuie să dorească”
Marcel Ciolacu, atacat de Codrin Ștefănescu. Sursa foto: newsweek.ro

Atac la președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, chiar din interiorul propriul său partid! Codrin Ștefănescu a lăsat să se înțeleagă că președintele interimar al social-democraților face ce i se transmite să facă și nu el este cel care ia deciziile.

Marcel Ciolacu, atacat de Codrin Ștefănescu

Codrin Ștefănescu a făcut un scurt comentariu, dar foarte acid, despre situația tulbure din politica românească după căderea Guvernului Orban.

Fostul secretar general al PSD a fost întrebat cum vede PSD rezolvarea actualei situații din politica românească, dacă dorește anticipate și ce ar trebui făcut în legătură cu acțiunile președintelui Iohannis.

”Am rămas siderați inclusiv cu propunerea de premier”

‘Trebuie să îl întrebați pe domnul Ciolacu despre aceste lucruri. Ciolacu dorește ceea ce i se spune că trebuie să dorească. Noi ca partid am rămas siderați inclusiv cu propunerea de premier” a punctat Codrin Ștefănescu pentru dcnews.ro.

Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, joi, după consultările cu președintele Klaus Iohannis privind desemnarea unui nou Executiv, că ia în calcul sesizarea Curții Constituționale dacă șeful statului îl desemnează din nou ca premier pe Ludovic Orban.

Președintele Klaus Iohannis a avut joi consultări cu partidele politice. Imediat după consultări, Klaus Iohannis a avut o scurtă declarație de presă, unde l-a desemnat tot pe Ludovic Orban pentru funcția de premier al României.

Ludovic Orban a declarat că rămâne propunerea liberalilor pentru funcția de premier și că parlamentarii formațiunii vor vota pentru respingerea celor două propuneri de guvern, pentru a se ajunge la alegeri anticipate.

Social democrații au avut și ei o propunere de premier, cu toate că în urmă cu câteva săptămâni chiar liderul Marcel Ciolacu anunța că PSD nu va avea o propunere de premier. Acum însă, împreună cu Pro România, îl susțin pentru funcția de premier pe Remus Pricopie.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×