Codrin Ștefănescu, dezlănțuit la adresa ministrului Muncii, Violeta Alexandru: „Ministru PNL, fost soroșist”

Bogdan Solomon   
în Stiri de ultima ora
09/01/2020, 16:11
Codrin Ștefănescu, dezlănțuit la adresa ministrului Muncii, Violeta Alexandru: „Ministru PNL, fost soroșist”
Codrin Ștefănescu, atac dezlănțuit la adresa ministrului Muncii, Violeta Alexandru. Sursa foto: 9am.ro

Codrin Ștefănescu a lansat un atac vehement la adresa ministrului Muncii, Violeta Alexandru, după ce aceasta a afirmat că românii au tendința de a ieși la pensie mult mai devreme decât ar trebui, motiv pentru care nu se grăbește în luarea unei decizii privind creșterea vârstei de pensionare. Într-un mesaj postat pe contul său de Facebook, fostul secretar general al Partidului Social Democrat cataloghează afirmațiile drept „înfiorătoare” și critică în termeni duri programul de guvernare al liberalilor.

Codrin Ștefănescu nu o iartă pe Violeta Alexandru, după ce i-a făcut leneși pe români

Ministrul Muncii jigneste, in mod inadmisibil si oribil, milioane de oameni! Nu poti sā afirmi in public cā românii sunt puturosi si au tendinta de a muncii cât mai putin sau deloc.

Este infiorātor sā spui lucrul acesta, chiar dacā esti ministru pnl, fost sorosist radical si te-ai numit cândva Baubau. Pentru cā e o prostie la fel de mare cât programul vostru de guvernare!”, a scris Codrin Ștefănescu pe contul personal de Facebook.

Minsitrul Muncii susține că românii vor să se pensioneze cât mai repede

În cadrul unei conferințe de presă susținute joi, 9 ianuarie, Violeta Alexandru a anunțat că nu se va grăbi să ia o decizie în privința creșterii vârstei de pensionare, chiar dacă măsura a fost adusă în discuție pe fondul schimbărilor de la nivel european. Potrivit acesteia, s-a constatat de-a lungul timpului o tendință a românilor de a se pensiona cât mai repede cu putință.

Eu am semnale în sensul în care simt că în societatea românească oamenii vor să se pensioneze cât mai devreme. Mulți dintre cei care sunt aproape de vârsta pensionării își pun problema să se pensioneze cât mai devreme.

Există o tendință în societatea românească de a munci cât mai puțin și cred că trebuie o justă măsură pentru a da, într-adevăr, posibilitatea celor care doresc, dar în același timp de a ține cont de o tendință pe care o văd și eu în societate, de aceea nu mă grăbesc să iau decizii. E foarte bine că se generează reacții”, a precizat ministrul Muncii.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×