Codrin Ștefănescu, mesaj pentru conducerea PSD în 2020: „Sā luām pozitii publice de fiecare datā când vedem abuzuri”

Codrin Ștefănescu, mesaj pentru conducerea PSD în 2020: „Sā luām pozitii publice de fiecare datā când vedem abuzuri”

Fostul secretar general al PSD, Codrin Ștefănescu, le-a adresat un mesaj liderilor social-democrați. Ștefănescu le-a cerut acestora mai mult curaj și să își asume poziții publice atunci când se văd supuși unor noi abuzuri.

Ștefănescu speră ca în noul an să revină în prim plan în partid, după ce a fost mazilit din rândurile PSD-ului în urma condamnării suferite de Liviu Dragnea, pe 27 mai, în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

Codrin Ștefănescu, mesaj pentru conducerea PSD

Codrin Ștefănescu a scris pe facebook un mesaj în care le cere PSD-iștilor să nu se mai dea bătuți când este vorba despre „abuzurile” comise de liberali, printre care numără și retragerea medaliei lui Adrian Năstase:

„Sper ca 2020 sā aducā colegilor mei din PSD mai mult curaj! Sā luām pozitii publice de fiecare datā când vedem abuzuri. Impreunā! Pozitii clare, hotārâte si asumate! In cazul retragerii medaliei lui Adrian Nastase.

In cazul anchetei in care sunt cālcati in picioare membrii nostri din Caras, Timis si Arad. In cazul presiunilor la care sunt supusi sute de primari din partidul nostru. In cazul in care noul guvern mācelāreste, la miez de noapte, drepturile românilor asumate in programul nostru de guvernare. E obligatoriu sā facem asta!”, a scris Codrin Ștefănescu pe pagina sa de Facebook.

Codrin Ștefănescu, mazilit de la conducerea PSD

După condamnarea lui Liviu Dragnea, Codrin Ștefănescu a intrat într-un con de umbră în PSD. El a fost retras din funcția de conducere de către Viorica Dăncilă, la fel ca alți oameni apropiați de Dragnea, precum Lia Olguța Vasilescu.

Chiar dacă a pierdut funcția de conducere din PSD, Codrin este în continuare apreciat de liderii social-democrați. Acesta a fost vizitat de ziua lui, înaintea Crăciunului, de către mai mulți membri marcanți ai partidului.

Printre aceștia s-au numărat deputatul „Mitralieră” Cătălin Rădulescu, președintele CJ Neamț Ionel Arsene, dar și fostul primar al Sectorului 5, Marian Vanghelie.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×