Bairam de ziua lui Codrin Ștefănescu. Mugur Ciuvică, Vanghelie și deputatul „Mitralieră”, printre invitați. Foto

Eduard Nicolae Popa   
în Stiri de ultima ora
26/12/2019, 18:26
Bairam de ziua lui Codrin Ștefănescu. Mugur Ciuvică, Vanghelie și deputatul „Mitralieră”, printre invitați. Foto
Mugur Ciuvică, invitat surpriză la ziua lui Codrin Ștefănescu *foto: podul.ro

PSD a suferit două înfrângeri importante în 2019, după rezultatele extrem de slabe de alegerile europarlamentare din 26 mai și de la prezidențialele din 24 noiembrie.

În ciuda acestor înfrângeri, liderii social-democrați nu au vrut să îi strice ziua de naștere a lui Codrin Ștefănescu, unul dintre cei mai vocali membri ai partidului. Astfel, cu mic cu mare, numeroși membri sau foști componenți ai PSD au fost la ziua fostului secretar general al PSD.

Invitați „de gală” la ziua de naștere a lui Codrin Ștefănescu

Într-o fotografie a celor de la podul.ro, la ziua lui Codrin Ștefănescu sunt prezenți deputatul „Mitralieră” Cătălin Rădulecu, președintele CJ Neamț Ionel Arsene, dar și fostul primar al Sectorului 5, Marian Vanghelie, cel care este trimis în judecată de DNA pentru acuzația de luare de mită.

De asemenea, o mare surpriză la petrecerea organizată de Codrin Ștefănescu înainte de sărbătorile de Crăciun a fost prezența comentatorului politic Mugur Ciuvică. Petrecerea a avut loc la vila lui Ștefănescu din cartierul Cotroceni, iar invitaţii ar fi purtat cămăşi albe în semn de solidaritate cu fostul şef al PSD, spun cei de la ziaristii.com.

Potrivit sursei citate, Codrin Ștefănescu s-a folosit de acest prilej pentru a se lăuda că vorbește aproape zilnic cu fostul președinte al social-democraților, Liviu Dragnea. Mai mult, Codrin s-a lăudat că a fost sunat chiar și de ziua lui de către fostul lider al PSD.

De altfel, între cei doi s-a legat o prietenie foarte strânsă, în perioada în care Dragnea conducea PSD. De altfel, și Codrin i-a dedicat o urare lui Dragnea de ziua fostului președinte al PSD.

Codrin Ștefănescu, într-un con de umbră după condamnarea lui Liviu Dragnea

După condamnarea lui Liviu Dragnea, Codrin Ștefănescu a intrat într-un con de umbră în PSD. El a fost retras din funcția de conducere de către Viorica Dăncilă, la fel ca alți oameni apropiați de Dragnea, precum Lia Olguța Vasilescu.

Cu toate acestea, Ștefănescu și-a arătat susținerea față de Dăncilă, chiar și după înfrângerea dureroasă suferită de fostul prezidențiabil social-democrat în turul 2 al alegerilor prezidențiale.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×