Codrin Ștefănescu, mesaj de ziua lui Liviu Dragnea: „Te așteptăm acasă, camarade!”

Eduard Nicolae Popa   
în Stiri de ultima ora
28/10/2019, 14:58
Codrin Ștefănescu, mesaj de ziua lui Liviu Dragnea: „Te așteptăm acasă, camarade!”
Codrin Ștefănescu, mesaj de ziua lui Liviu Dragnea *foto: digi24.ro

Fostul președinte al PSD, Liviu Dragnea, împlinește astăzi 57 de ani. Chiar dacă în acest moment a ajuns la Penitenciarul Rahova, după ce a fost arestat pe 27 mai în urma condamnării primite în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman, apropiații lui Dragnea nu au uitat de fostul lider de partid. Unul dintre aceștia este fostul secretar general al PSD, Codrin Ștefănescu, cel care a avut și un mesaj special pentru fostul lider PSD.

Codrin Ștefănescu, mesaj special de ziua lui Liviu Dragnea

Într-o postare publicată pe facebook, Codrin Ștefănescu își arată încă o dată atașamentul față de Liviu Dragnea: „Astāzi e ziua lui de nastere! Iar prietenii nu au uitat asta. Sā fii puternic, camarade! Te asteptām cât mai curând acasā!”, a scris PSD-istul pe facebook, la o postare care a adunat peste 1.500 de reacții și sute de distribuiri.

Codrin Ștefănescu a fost unul dintre cei mai importanți susținători ai lui Liviu Dragnea. Fostul secretar general al PSD a fost prezent alături de liderul social-democraților la una dintre înfățișările acestuia în fața justiției, când a ajuns la Înalta Curte alături de mai mulți bărbați din clanurile de interlopi pentru a-l proteja pe Dragnea de protestatari și de presă. După ce liderul PSD a ajuns după gratii, Codrin Ștefănescu a fost mazilit din partid și retras din funcția de secretar general al social-democraților.

Codrin Ștefănescu, mesaj de ziua lui Liviu Dragnea
Codrin Ștefănescu, mesaj de ziua lui Liviu Dragnea *foto: captură facebook

Liviu Dragnea își petrece ziua de naștere după gratii

Și foștii săi colegi de la PSD Teleorman au postat un mesaj pentru Dragnea: „Astăzi este despre PATRIOTUL care ne-a INSUFLAT în ultimii ani PUTEREA de a continua să luptăm pentru ROMÂNIA! LA MULȚI ANI, LIVIU DRAGNEA! Suntem cu sufletul alături de dumneavoastră!”, este mesajul postat de filiala din județul său natal.

Liviu Dragnea a primit o condamnare de 3 ani și jumătate în dosarul privind angajările fictive de la DGASPC Teleorman. Astfel, dacă își va duce la capăt condamnarea, Dragnea va ieși din penitenciarul Rahova la vârsta de 60 de ani.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×