Liviu Dragnea a împlinit 57 de ani. Mesajul PSD Teleorman cu ocazia zilei sale de naștere

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
28/10/2019, 11:42
Liviu Dragnea a împlinit 57 de ani. Mesajul PSD Teleorman cu ocazia zilei sale de naștere
Liviu Dragnea a împlinit 57 de ani. Sursa foto: adevarul.ro

Liviu Dragnea a împlinit 57 de ani, ocazie cu care PSD Teleorman i-a transmis un mesaj emoționant. Fostul lider al PSD se află la închisoare, unde a fost trimis de judecătorii Curții de Casație și Justiție, care l-au găsit vinovat în dosarul angajărilor fictive de la Directia de Protecție a Copilului Teleorman.

Liviu Dragnea a împlinit 57 de ani

Foștii colegi din Teleorman ai lui Liviu Dragnea au postat un mesaj pe Facebook pentru fostul lider social-democrat, care împlinește astăzi 57 de ani”Astăzi este despre PATRIOTUL care ne-a INSUFLAT în ultimii ani PUTEREA de a continua să luptăm pentru ROMÂNIA! LA MULȚI ANI, LIVIU DRAGNEA! Suntem cu sufletul alături de dumneavoastră!”, este mesajul postat de PSD Teleorman.

Pe lângă mesajele de ”La mulți ani” postate de prietenii PSD Teleorman, s-au strecurat și alte câteva care au făcut notă discordantă! ”Speram noi cetatenii sa fiti si cu trupul, nu doar cu sufletul, alaturi de el”, ”Voi sunteți serioși?? Patriot? ba băieți, ați fumat ceva bun se pare”, ”Eu sunt român și nu mă identific cu ceea ce este reprezentativ pentru PSD Teleorman. Luptați pentru voi, nu pentru mine”, au scris câțiva internauți.

Liviu Dragnea a vrut să fie liber de ziua lui

Liviu Dragnea trebuia să fie liber de ziua lui, după ce comisia din penitenciar i-a acordat o zi liberă, însă decizia a fost anulată de directorul închisorii Rahova, acolo unde fostul lider PSD își ispășește sentința de trei ani și șase luni de închisoare.

Surse citate de G4Media spun că opoziția directorului a fost provocată de faptul că informația legată de permisiunea lui Dragnea a ajuns în presă, în condițiile în care permisiile se acordă după un an de ispășire a pedepsei, iar fostul șef al PSD are numai cinci luni de când se află în penitenciar.

Liviu Dragnea a ajuns în penitenciar după ce a fost acuzat și găsit vinovat că, în calitate de președinte al CJ Teleorman (2000-2012), respectiv de președinte al PSD Teleorman, i-ar fi determinat pe șefii Direcției de Protecție a Copilului Teleorman să le angajeze fictiv și să le mențină în funcții pe două membre PSD.

Cele două femei nu au fost la locul de muncă nici măcar o zi, însă au încasat salariu în tot acest timp. Statul a fost prejudiciat astfel cu suma de 108.612 de lei, reprezentând drepturi salariale încasate necuvenit, după cum au susținut procurorii.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×