Felicitari zi de nastere, mesaje, sms-uri pentru diferite onomastici si aniversari

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
22/03/2019, 16:36
Felicitari zi de nastere, mesaje, sms-uri pentru diferite onomastici si aniversari GALERIE FOTO
Cele mai frumoase mesaje cu urări pentru diverse aniversări

Dacă cineva drag își serbează ziua de naștere sau onomastică și vrei să-i transmiți un mesaj cât se poate de special, dar ești în pană de idei, nu-ți face griji. Venim în ajutorul tău cu cele mai frumoase felicitări și mesaje cu care să suprinzi plăcut pe oricine.

Cele mai frumoase mesaje pentru onomastici și aniversări

Aniversarea fiecărei persoane reprezintă unul dintre cele mai frumoase și fericite momente din viață. De aceea, astfel de ocazii trebuie să fie sărbătorite pe măsură. În rândurile următoare, ne-am gândit să-ți oferim câteva exemple cu cele mai frumoase mesaje pe care le poți trimite persoanei iubite, la ceas aniversar.

Cele mai frumoase urări vin din suflet, însă apar și momente în care inspirația nu ne mai poate ajuta. Dacă te confrunți cu o astfel de situație, îți prezentăm o selecție de felicitări cu care sigur îi vei bucura pe cei dragi, fie că vorbim de rude, prieteni, sau colegi de serviciu.

Cele mai frumoase moduri în care să-i urezi la mulți ani persoanei dragi
Cele mai frumoase moduri în care să-i urezi la mulți ani persoanei dragi

Felicitări pentru zile de naștere, onomastici și aniversări

Îți doresc o ora de liniste, o zi de pace, o saptamana de bucurii, o luna de impliniri, un an de sanatate, un veac plin cu bani si un traditional La multi ani!”

 „Oamenii isi ureaza multe lucruri. Eu iti urez doar doua: niciodata si intotdeauna. Niciodata trist si intotdeauna fericit. La Multi Ani!”

„Munceste ca si cum n-ai avea nevoie de bani, iubeste ca şi cum nimeni niciodată nu te-a ranit, danseaza ca si cum nimeni nu te vede,canta ca si cum nimeni nu te aude, traieste ca si cum paradisul ar fi pe pamant . La Multi Ani!” 

Din mici crengute de cristal, din flori si din iubire, ti-am impletit un La multi ani, noroc si fericire!”

Sa ai o zi presarata cu zambete si infrumusetata de oameni care tin la tine! Fie ca toate gandurile bune sa devina realitate, visele sa se materializeze, prietenii adevarati sa ramana mereu aproape, iar dragostea sa fie cea pentru care merita sa traiesti o viata, o imbratisare si la multi ani!

Lucrurile mici pe care le facem si le spunem au mare importanta in timp ce noi ne urmam calea. Un gest frumos poate sa ia povara umerilor obositi pe drum. O vorba buna poate indulci inima precum o ploaie de vara peste florile insetate. Cata bucurie tasneste deodata din lucrurile mici si simple, deci simplu dar din suflet la multi ani!”

Astazi 1986458632 de oameni isi sarbatoresc ziua de nastere, iar eu nu ma gândesc decat la a ta. La multi ani!”

„Acest mesaj nu contine grasimi, colesterol sau aditivi. Este in intregime natural, dar contine mult, mult zahar! Totusi, nu poate fi nici pe departe la fel de dulce ca persoana care-l citeste. La multi ani!”

„Iti dai seama ca inaintezi in varsta in ziua cand lumanarile de pe tort costa mai mult decat tortul. La multi ani!

În bucatărie? În baie? Pe masă? În fața șemineului? La 40 de ani este, totuși, o performanță să-ți amintețti unde ți-ai lăsat cheile de la mașină! La mulți ani!

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×