Cele mai frumoase felicitări, urări, SMS-uri şi mesaje de Sfântul Nicolae!

Filon Stan   
în Stirea zilei
04/12/2017, 15:38
Cele mai frumoase felicitări, urări, SMS-uri şi mesaje de Sfântul Nicolae!

Felicitări, urări, SMS-uri şi mesaje de Sfântul Nicolae! Nicu, Nicolae, Nikolas, Niculina, La mulţi Ani! Creştinii îl sărbătoresc pe Sfântul Nicolae, în fiecare an, în data de 6 decembrie.

Noi am adunat cele mai frumoase felicitări, urări, SMS-uri şi mesaje pe care le poţi transmite de Moş Nicolae rudelor, prietenilor sau cunoscuţilor care îşi serbează Onomastica!

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Felicitări, urări, SMS-uri şi mesaje de Sfântul Nicolae!

Sper ca Moş Nicolae sa-ti umple ghetuţele cu tot ceea ce ti-ai dorit!

La Mulţi Ani cu ocazia zilei de Sfântul Nicolae!

A venit Moş Nicolae! La Mulţi Ani!

Ho, ho, ho! Nu ştiu ce cadouri iţi va aduce Moş Nicolae, dar eu iţi trimit o mulţime de îmbrăţişări si gânduri călduroase!

Cu ocazia Sântului Nicolae va doresc sa aveţi parte de un Moş Nicolae generos si momente pline de bucurie cu cei dragi!

Felicitări, urări, SMS-uri şi mesaje de Sfântul Nicolae! Bucuria lumii toatmos-nicolae-1a, zi de zi-n uşa sa-ti bata, bunul Moş Nicolae sa-ti dea, tot ce iţi doreşti si ai vrea!

Iţi doresc ca de Sfântul Nicolae sa ti se împlinească o parte din vise, celelalte sa ti le împlinească Moş Crăciun!

Abia aştept sa vina Moş Nicolae, vreau sa îmi aducă foarte multe cadouri. Sa nu ne aducă nuieluşe ca am fost cuminţi tot anul… te iubesc Moş Nicolae!

Crede in ceea ce te poate face fericit! E doar o tradiţie care a trezit sentimente de bucurie in sufletul tău încă de la primul Moş Nicolae. Gândeşte-te ca este acelaşi care are grija sa vina la tine de fiecare data. La mulţi ani!

Felicitări, urări, SMS-uri şi mesaje de Sfântul Nicolae!

Cizmuliţe lustruite li aşteaptă la fereastra! Haide, fugi si ii deschide, vine bucuria noastră!

Sper ca sărbătoarea Sfântului Nicolae sa fie semnalul unui nou început, sa ai parte de un drum presărat cu bucurii, împliniri, sănătate, fericire si mai ales… multa dragoste!

Ziua de 6 Decembrie sa aducă tuturor romanilor multa sănătate si fericire si ca spiritul acestei zile sfinte sa nu fie uitat.

Începând cu 6 decembrie, in perioada sărbătorilor de iarna oamenii sunt mai buni, mai frumoşi, mai înţelepţi si fac gesturi minunate fata de toţi cei dragi. Fie ca aceasta perioada sa iţi aducă si ţie multe zâmbete frumoase de la oamenii din jurul tău si sa poţi împărtăşi tot ce ai tu mai bun cu ei.

Felicitări, urări, SMS-uri şi mesaje de Sfântul Nicolae! Înnoieşte-ti sufletul tău bun, aşa cum li ştiu eu si trăieşte câteva momente de fericire si mulţumire, si uita-te in ghetuţe! Ai sa găseşti un gând bun de la mine. Te sărut!

Sper ca sărbătoarea Sfântului Nicolae sa fie semnalul unui nou început, sa ai parte de un drum presărat cu bucurii, împliniri, sănătate, fericire si mai ales… multa dragoste!

Un trandafir o floare si-o raza de soare sa-ti lumineze inima in aceasta zi deosebita. LA MULŢI ANI!

De Sfântul Nicolae va doresc sa aveţi parte de cizmuliţe pline de cadouri si cu lipici la fericire.

Fie ca celor care nu aţi fost cuminţi sa aveţi norocul ca Moş Nicolae sa va umple ghetuţele cu nuieluşe, dar din ciocolata.

Cu ocazia Sfântului Nicolae va doresc sa aveţi parte de un Moş Nicolae generos si momente pline de bucurie cu cei dragi.

Cu ocazia sfanţului Nicolae iţi doresc multa sănătate, fericire si nu in ultimul rând multa bucurie in viată! Sa fii iubit si sa ai parte numai de lucruri frumoase!

De Sf. Nicolae, fie ca cei dragi sa te înconjoare cu căldura sufletelor lor într-o seara magica, iar fericirea sa te ia in braţele ei in acest moment special!

Felicitări, urări, SMS-uri şi mesaje de Sfântul Nicolae! În aceasta sfântă zi, iţi doresc numai bine, multa fericire, îndeplinirea tuturor dorinţelor si fie ca Sfântul Nicolae sa te călăuzească mereu in viată. LA MULŢI ANI!

Cu ocazia sărbătoririi numelui, primiţi un călduros LA MULŢI ANI, multa sănătate multe realizări si tot ce va doriţi lângă cei dragi.

Sufletul tău sa vibreze in armonie si pace, iubirea sa te primească in braţele-i pline de căldura si duioşie, iar norocul sa te urmeze oriunde. La mulţi ani, de Sf. Nicolae!

Iţi urez La mulţi ani si fie ca Sfântul Nicolae sa-si coboare ochii asupra ta si sa iţi dăruiască fericirea dorita si liniştea interioara.

La mulţi ani si voioşie, Domnul alături de tine sa fie, Bucurii sa-ti dăruiască Nimic sa nu-ti lipsească!

Ne gândim cu toţii la tine si pentru ca astăzi este o zi speciala iţi uram un sincer La Mulţi Ani!

Sper ca ziua numelui tău sa iţi aducă multe motive de a sărbători. La mulţi ani!

De ziua numelui tău cele mai frumoase dorinţe sa devina realitate. La mulţi ani!

Sa ai parte de sănătate, multe realizări si sa te bucuri de aceasta zi frumoasa mereu! La mulţi ani, de ziua numelui!

Fie ca sfinţii ce te protejează sa-ti aducă mult noroc, fericire si împliniri. Sa ai o zi minunata!

Ziua numelui sa-ti fie plina de realizări si sa te bucuri mereu de orice lucru frumos din viată ta! La mulţi ani!

Cu ocazia sărbătoririi numelui primiţi un călduros La Mulţi Ani multa sănătate, realizări si tot ce va doriţi alături de cei dragi.

Cu ocazia sărbătorii zilei tale de nume, iţi doresc multa sănătate, fericire si sa ai parte numai de zile senine si însorite!

De ziua numelui tău iţi doresc sa ai o zi superba si un an plin de realizări. La mulţi ani încununaţi de succes!

Felicitări, urări, SMS-uri şi mesaje de Sfântul Nicolae! Cele mai frumoase flori, cele mai sincere urâri pentru o zi minunata si un an plin de realizări. La mulţi ani înfloritori!

O zi speciala pentru un angajat deosebit. La mulţi ani de ziua numelui tău!

Pentru ca astăzi este o zi speciala pentru tine, mă alătur si eu celor ce-ti doresc din adâncul sufletului numai bine.

Trandafirii pe care i-ai adunat in cununa vieţii tale, lasă-i astăzi sa se împletească intra-un buchet al împlinirii. Fie ca florile iubirii sa-ti împodobească viată si sa-ti vezi împlinite toate dorinţele.

Iţi doresc o ora de linişte, o zi de pace, o săptămâna de soare, un an de iubire, un veac de sănătate si un mileniu de bani. La Mulţi Ani!

Daca toata lumea iţi doreşte ca aceasta zi sa fie una minunata, eu iţi urez ca toate zilele ce urmează sa fie pline de bucurii si realizări astfel încât acest nou an sa iţi umple sufletul de voie buna. La mulţi ani!

Iţi urez La Mulţi Ani, pentru ca porţi acest nume si fie ca Sfântul pe care li reprezinţi, sa-si coboare ochii asupra ta si sa iţi dăruiască fericirea dorita si liniştea interioara.

De ziua numelui tău si in orice alta zi iţi urez sa ai parte de momente speciale, cu bucurii si sa ramai cu multe amintiri plăcute. Sa ai o zi excelenta!

Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea si spiritul acestei zile sa va însoţească pretutindeni. Va doresc o zi de Sf. Nicolae cat mai frumoasa!

De ziua ce-ti surâde-n prag Si-i porţi frumosul nume, Eu iţi doresc tot ce-i mai drag Si mai frumos pe lume.

Când orologiul nopţii va limita hotarul Si cu bătăi scurte va mai trece un an In cinstea tinereţii vom ridica paharul, Urând-ti: sănătate si un sincer LA MULŢI ANI!

Un cer senin si fără nori Ca viată ta sa fie Sa ai in cale numai flori Succes si bucurie!

Felicitări, urări, SMS-uri şi mesaje de Sfântul Nicolae! Din adâncul sufletului iţi doresc ca anii ce se scurg sa treacă precum razele soarelui mângâie o trestie umeda si bătuta de vânt, precum iubirea alina sufletele suferinde. Sa fii fericita si mereu însoţita de cei care merita sa te iubească. LA MULŢI ANI !!!

Ne face deosebita plăcere sa-ti transmitem, cu prilejul zilei numelui, urâri călduroase de sănătate, linişte sufleteasca si bucurie, ţie si celor ce-ti sunt dragi. La Mulţi Ani!

Sa ai o zi frumoasa. Sa te bucuri de numele pe care-l porţi, sa fii fericita, iubita si bucuroasa. La Mulţi Ani!

Apropii du-se o mare zi de sărbătoare, Sfârâia si ziua numelui tău, primeşte din partea mea multe urâri de bine, sănătate, mult noroc si împlinirea tuturor dorinţelor! Dumnezeu sa te călăuzească in tot ceea ce faci. LA MULŢI ANI!

O zi frumoasa este mâine, o zi frumoasa pentru tine. O floare si un sincer La Mulţi Ani! Sa creşti mare si frumoasa si sa fii si sănătoasă.

De Sfântul Nicolae, zi sfântă, sa se răsfrângă asupra ta bunătatea si dragostea ce izvorăsc dintr-o inima mare si iubitoare.

Onomastica fericita! Ziua numelui sa fie luminoasa si sa se prelungească in multe altele aducătoare de bucurii. LA MULŢI ANI!

Iţi doresc pe vânt ce bate, multa multa sănătate si pe stele ce lucesc fericire iţi doresc. La Mulţi Ani!

Iţi urez ca ziua ta onomastica sa iţi aducă o raza de soare, sa ai inima plina de speranţa iar in lume sa găseşti numai fericire. La Mulţi Ani!

Iţi urez sa ai o zi a numelui la fel de luminoasa precum aripile unui fluture, la fel de fericita precum cântecul unei privighetori si la fel de frumoasa precum o gradina plina cu flori. La Mulţi Ani!

Sfântul căruia ii purtaţi numele sa va ocrotească in fiecare zi, sa va aducă linişte, pace si sa nu lase ca speranţa sa se stingă din sufletul dumneavoastră. La Mulţi Ani!

De ziua numelui tău, iţi doresc ca toate lucrurile bune si frumoase sa te copleşească si sa strălucească in calea ta către fericire si succes. La Mulţi Ani!

Iţi urez La Mulţi Ani, pentru ca porţi acest nume. Fie ca Sfântul Nicolae pe care li reprezinţi, sa-si coboare ochii asupra ta si sa iţi dăruiască fericirea dorita si liniştea interioara.

Felicitări, urări, SMS-uri şi mesaje de Sfântul Nicolae! În aceasta sfântă zi, iţi doresc numai bine, multa fericire, îndeplinirea tuturor dorinţelor si fie ca Sf. Nicolae sa te călăuzească mereu in viată.

Paraschiva, îngerii sa-ti călăuzească paşii si Sfântul Nicolae sa-ti lumineze drumul in viată. La Mulţi Ani!

La Mulţi Ani, de Sf  Nicolae! Sa ai parte de multa sănătate, bucurii si multe împliniri. Sa te bucuri de aceasta zi frumoasa mereu.

Sfântul Mihail sa iţi călăuzească paşii, sa iţi aducă bucurie in suflet si sa fie întotdeauna cu tine. La Mulţi Ani!

Iţi urez La Mulţi Ani si fie ca Sfântul Nicolae sa-si coboare ochii asupra ta si sa iţi dăruiască fericirea dorita si liniştea interioara.

Sper ca sărbătoarea Sfântului Nicolae sa fie semnalul unui nou început, sa ai parte de un drum presărat cu bucurii, împliniri, sănătate, fericire si succes!

La mulţi ani cu sănătate, Sa ai belşug, de toate Bucurii si nestemate De-acum si pe mai departe. La Mulţi Ani de Sfântul Nicolae!

Astăzi, fiind o zi frumoasa Si ştiind ca-i ziua ta, In parfumul dimineţii Ţin a te felicita. La Mulţi Ani de Sfântul Nicolae!

Aşa cum se sfinţesc apele, aşa sa se cureţe si sufletele noastre de tristeţe si sa se umple de bucurie si împlinire. Un An Nou bun si îndeplinirea tuturor dorinţelor!

De Sfântul Nicolae iţi doresc sa ti se îndeplinească toate dorinţele. Cadourile ti le va aduce Moş Crăciun.

FELICITĂRI şi URĂRI de SFÂNTUL NICOLAE

La mulţi ani, plini de fericire si împliniri. Sa te pupe norocul si sa ai numai zâmbete si soare in calea ta.

Cu ocazia sărbătoririi numelui, primiţi un călduros LA MULŢI ANI, multa sănătate multe realizări si tot ce va doriţi lângă cei dragi.

In aceasta sfântă zi, iţi doresc numai bine, multa fericire, îndeplinirea tuturor dorinţelor si fie ca Sf. Nicolae sa te călăuzească mereu in viată. LA MULŢI ANI !

De Sf. Nicolae, fie ca cei dragi sa te înconjoare cu căldura sufletelor lor într-o seara magica, iar fericirea sa te ia in braţele ei in acest moment special!

Sper ca Sărbătorile de Iarna, in special cea de Sf. Nicolae, sa ne aducă lumina si fericire, înţelepciune si speranţa si sa ne facă mai buni, sa ne ajute sa dăruim tot ce avem mai bun familiei, prietenilor si celor apropiaţi, dar si celor in nevoie!

Azi, de Moş Nicolae îmi doresc tot ce e mai bun pentru tine. Iţi doresc ca aceasta perioada sa iţi aducă multa zâmbete frumoase de la oamenii din jurul tău si sa poţi împărtăşi tot ce ai tu mai bun cu ei. Lumina in suflet si multa fericire!

Sa trăiţi, sa înfloriţi,
Si întotdeauna sa fiţi cuminţi,
Cadouri multe sa primiţi,
In papuceii lustruiţi!

Iţi urez La Mulţi Ani si fie ca Sfântul Nicolae sa-si coboare ochii asupra ta si sa iţi dăruiască fericirea dorita si liniştea interioara.

Felicitări, urări, SMS-uri şi mesaje de Sfântul Nicolae!

Sper ca sărbătoarea Sfântului Nicolae sa fie semnalul unui nou început, sa ai parte de un drum presărat cu bucurii, împliniri, sănătate, fericire si succes!

De Sfântul Nicolae iţi doresc sa ti se îndeplinească toate dorinţele. Cadourile ti le va aduce Moş Crăciun.

Sfântul Nicolae a venit, cizmele ti-ai pregătit?

Moş Nicolae sa iţi umple cizmuliţele doar cu bucurii, noroc si succese!

Cu ocazia zilei de Sfântul Nicolae iţi urez un călduros „La Mulţi Ani”!

Este noaptea lui Moş Nicolae, aşa ca pregăteşte-ti ghetuţele. In primul rând spaaalaaa-leeeeeeee!

Moşuleţ, daca las mai multe ghete primesc mai mulţi bani?

Pune-ti ghetuţele la ferestre! Moş Nicolae e in drum spre tine!

Daca ai fost cuminte anul asta, Moş Nicolae sigur nu te va ocoli!

Cizmuliţe lustruite li aşteaptă la fereastra! Haide, fugi si ii deschide, vine bucuria noastră!

Moş Nicolae e pe drum. Am auzit ca ai fost cuminte si ar fi păcat sa te prindă Moşu cu ghetuţele nelustruite…

Mi-am pus cizmuliţele la geam… te aştept! Vrei sa fii tu Moş Nicolae anul asta? Hai, te rog…

Surpriza!!! Anul acesta Moş Nicolae nu ti-a adus mai nimic… doar pe mine, un suflet rătăcit si singur, ce aşteaptă doar un semn pentru a arata ce are mai bun si cald.

Umbla zvon prin tara ca diseară vine Moş Nicolae! Pregăteşte-ti încălţările!

Crema de pantofi, perie de lustruit, ghete noi… păcat ca nu ai fost cuminte! Mulţumeşte-te cu mine!

Crede in ceea ce te poate face fericit! E doar o tradiţie care a trezit sentimente de bucurie in sufletul tău încă de la primul Moş Nicolae. Gândeşte-te ca este acelaşi care are grija sa vina la tine de fiecare data. La mulţi ani!

… chiar trebuie sa-ti pregăteşti ghetuţele, acum nu mai ai nici o scuza!

Sa fii cuminte ca poate se întoarce Sfântul Nicolae din drum!

Printre fulgi de nea imaginari m-am strecurat aseară la tine in căsuţa, sa-ti las un dar simbolic acolo in ghetuţa, dar te-am văzut dormind si atunci ti-am lăsat un pupic dulce pe obraz. Moş Nicolae

Moşuleţ ce tânăr eşti, ai vrea sa vii pe la mine?

Închide ×