MApN solicită românilor solidaritate împotriva COVID-19! ”Afișează Drapelul României”

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
16/03/2020, 15:37
MApN solicită românilor solidaritate împotriva COVID-19! ”Afișează Drapelul României”
MApN îi îndeamnă pe români să arboreze drapelul la ferestre

Dacă în Italia și Spania oamenii aflați în carantină ies pur și simplu pe balcon și încep să cânte împreună, Ministerul Apărării Naționale din România vine cu o solicitare de ultimă oră la adresa tuturor românilor, în lupta împotriva coronavirusului! Toți cetățenii din România sunt îndemnați să dea dovadă de solidaritate și să arboreze drapelul României la ferestre! 

MApN îi îndeamnă pe români să arboreze drapelul la ferestre

MApN a lansat apelul pe o rețea de socializare, iar alături de mesaj a fost postată și o fotografie cu mai mulți soldați aflați în spatele tricolorului.

„Dragi romani, acesta este un ORDIN DE CHEMARE LA SOLIDARITATE. In fiecare batalie prin care a trecut Romania, militarii au ramas uniti in spatele Drapelului. Este simbolul unitatii si curajului romanilor.

158 de persoane au fost confirmate cu coronavirus în România

Si in lupta cu #COVID-19, trebuie sa aratam ca suntem puternici impreuna! Afiseaza Drapelul Romaniei, oriunde te-ai afla! La fereastra, in masina, la locul de munca”, îndeamnă ministerul pe rețeaua de socializare.

De asemenea, MApN a creat un grup pe Facebook, numit „România, fii puternică!”, unde de asemenea cetățenii sunt încurajați să posteze mesaje de solidaritate.

„Arata ca intelegi, sprijini si aplici masurile de combatere a raspandirii infectiei. Arata recunostinta pentru cei aflati in linia intai in lupta cu coronavirusul. Impreuna instituim in Romania STAREA DE SOLIDARITATE!”, se mai arată în mesajul publicat pe contul ministerului.

Între timp, 158 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID–19 au fost confirmate în România până în acest moment.

De duminică seara, au fost înregistrate alte 19 noi cazuri de îmbolnăvire – 4 în Arad, 3 în Ilfov, 2 în Vâlcea, 2 în Timișoara și câte unul în București, Cluj Napoca, Sălaj, Buzău, Ialomița, Hunedoara, Galați şi Suceava, anunță Grupul de Comunicare Strategică.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×