Manuela Hărăbor va juca în VLAD. Primele declarații ale actrițe despre rolul pe care îl va avea: ”Îl apreciez”

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
19/02/2020, 17:23
Manuela Hărăbor va juca în VLAD. Primele declarații ale actrițe despre rolul pe care îl va avea: ”Îl apreciez”
Manuela Hărăbor va juca în serialul „Vlad” de la Pro TV. Sursa foto: Instagram.com

Manuela Hărăbor (50 de ani) este una dintre cele mai îndrăgite actrițe din cinematografia românească. Artista s-a făcut remarcată prin rolurile pe care le-a jucat în „Veronica” și „Pădureanca” (1987), iar acum a mărturisit că va juca un nou rol în serialul „Vlad” difuzat la Pro TV.

Actrița Manuela Hărăbor, rol nou în serialul „Vlad”

Cel de-al treilea sezon al serialului „Vlad” va reveni pe micile ecrane săptămâna viitoare, pe 24 februarie, și aduce noi surprize. Actrița Manuela Hărăbor se va alătura producției de la Pro TV. Artista s-a declarat încântată de proiectul regizat de Jesus del Cerro și abia așteaptă să revină pe micile ecrane.

Îndrăgita actriță va juca rolul unei femei de succes, mai exact o directoare de hotel al căruei traseu ajunge să se intersecteze cu cel al Elizei. Rolul jucat de Manuela Hărăbr va aduce cu siguranță un plus de valoare poveștii și va ține în continuare fanii cu sufletul la gură.

„M-am bucurat mult să mă alătur echipei serialului, pentru că VLAD este un serial pe care îl urmăresc și îl apreciez. Lucrul pe platou a fost eficient datorită echipei profesioniste și îl felicit pe Jesus del Cerro pentru felul în care știe să-și ghideze actorii.

Manuela Hărăbor nu s-a lăsat doborâtă de problemele vieții

Îmi doresc ca personajul interpretat de mine să aducă un plus de valoare poveștii care a reușit, timp de două sezoane, să țină telespectatorii cu sufletul la gură”, a povestit Manuela Hărăbor, relatează libertatea.ro.

Frumoasa șatenă nu a avut o viață tocmai ușoară fiind nevoită să treacă prin mai multe cumpene și greutăți. Manuela Hărăbor a avut trei mariaje eșuate și se luptă de o viață întreagă pentru băiatul său în vârstă de 15 ani care suferă de autism, dar nu și-a pierdut niciodată zâmbetul.

În ciuda problemelor pe care le-a avut de-a lungul timpului actrița devenit cunoscută încă de la vârsta de 4 ani pentru rolul din „Veronica” arată impecabil la vârsta de 50 de ani și pare că anii nu și-au pus amprenta asupra chipului și frumuseții sale.

Serialul Vlad, difuzat și la o televiziune bulgară

Serialul „Vlad” nu a cucerit doar inimile românilor, ci și ale bulgarior. Producătorii deja au semnat contractul cu o televiziune bulgărească care și-a exprimat dorința de a achiziționa cele 3 sezoane ale serialului. Așa se face că anul acesta producția de la Pro TV va apărea și la televizunea bulgărească bTV.

„Au fost multe persoane care au spus că Vlad a fost pariul Pro TV pentru anul 2019. Eu sunt de părere că un pariu nu este un risc atunci când ai cărți foarte bune în mână. Cu toții ne dorim să câștigăm. V

lad este rezultatul unui efort susținut al echipei, iar noi, Pro TV, suntem mai mult decât norocoși să avem una dintre cele mai puternice și dedicate echipe de producție.

Faptul că primim aprecieri sau că Vlad devine serial internațional nu este decât o dovadă suplimentară a muncii acestei echipe fantastice. Sperăm că povestea lui Vlad va primi aceeași apreciere și în alte piețe”, a declarat Antonii Mangov, Senior Programming Executive Pro TV pentru paginademedia.ro.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×