Cum arată Manuela Hărăbor! Actrița a ajuns de nerecunoscut

Ana Chivu   
în Stiri mondene
20/10/2019, 11:10
Cum arată Manuela Hărăbor! Actrița a ajuns de nerecunoscut GALERIE FOTO
Manuela Hărăbor, actrița cu cei mai frumoși ochi

Manuela Hărăbor este actrița care s-a făcut cunoscută în rolul Siminei(filmul Pădureanca1987). Vedeta s-a lăsat pe locul doi pentru a putea fi alături de fiul său bolnav. Mihaela Hărăbor a avut o carieră impresionantă, având parte de niște roluri pe care mulți și le-au dorit la timpul acela.

Puternică din fire, s-a dat la o parte și nu s-a descurajat ușor la vestea teribilă că fiul său are autism. Cu toate acestea, nici domeniul în care a activat încă de la 4 ani nu a fost unul ușor de menținut, deși devenise cunoscută. Cum s-a vindecat Manuela Hărăbor și cum mai arată acum una dintre cele mai frumoase actrițe?

Manuela Hărăbor, de nerecunoscut

Oricât ar fi vrut problemele să se aștearnă pe chipul Manuelei Hărăbor, acest lucru nu s-a întâmplat, căci la 50 de ani arată magnific. Trecerea anilor i-a adâncit puțin trăsăturile, dar i-a lăsat frumusețea care a făcut-o cunoscută. Multe au fost încercările vieții pentru una dintre cele mai frumoase actrițe.

Manuela Hărăbor într-o scenă de teatru
Manuela Hărăbor într-o scenă de teatru

Aceasta a avut 3 mariaje nereușite, iar de o viață se luptă împreună cu fiul său cu boala acestuia, autism. Din păcate, ultima căsătorie s-a sfârșit tocmai din cauza atenției pe care i-o atribuia excusiv copilului său. De asemenea, Andrei, băiatul Manuelei Hărăbor, a fost la un pas de moarte la vârsta de doar 15 ani, căzând de la balcon.

Manuela Hărăbor alături de fiul său, Andrei
Manuela Hărăbor alături de fiul său, Andrei

„Lucram de dimineaţă până seara şi în continuare cei care aveau grijă de Andrei erau părinţii mei. Vara am închiriat două săptămâni un apartament la mare, în Costineşti. Mergeam toţi patru. Eu de joi până luni dimineaţa, pentru că în timpul săptămânii trebuia să lucrez. L-am lăsat pe Andrei cu părinţii mei, urmând să mă întorc din nou joi şi să petrecem împreună sfârşitul de săptămână.

Marţi a plouat la mare, aşa că nu s-au dus la plajă. Andrei avea 15 ani şi era deja foarte înalt. Apartamentul în care stăteam era la etajul doi într-o construcţie nouă, cu balcon pavat cu gresie şi balustradă de aluminiu nu suficient de înaltă. Pe la ora 16, ţin minte că eram la un avocat, când am primit un telefon de la proprietarul apartamentului, care mi-a spus că băiatul a căzut de la balcon, că nu şi-a pierdut cunoştinţa, dar că şi-a spart capul şi acum e în ambulanţă în drum spre Spitalul Judeţean Constanţa”, a fost mesajul scris al actriței în mediul online.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×