Cum arăta Manuela Hărăbor în tinerețe. Azi împlinește 50 de ani. Galerie FOTO

Silviu Ghering    Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
02/04/2019, 13:44
Cum arăta Manuela Hărăbor în tinerețe. Azi împlinește 50 de ani. Galerie FOTO GALERIE FOTO
Cum arată Manuela Hărăbor în tinerețe

Frumoasa actriță Manuela Hărăbor nu prea mai are nevoie de nicio prezentare. Pe scurt, foarte pe scurt: a debutat la vârsta de numai 4 ani în lumea artistică, în filmul „Veronica”(1972, regizat de Elisabeta Bostan), și a devenit foarte cunposcută în urma rolului Simina din filmul „Pădureanca”(1987, regizor: Nicolae Margineanu). Manuela împlinește astăzi 50 de ani și arată impecabil, lucru pentru care este invidiată de toată „floarea cea vestită” a… sexul feminin autohton! Fie că recunosc sau nu…

Manuela Hărăbor arată la vârsta de 50 de ani aproape ca în tinerețe

Corpul și l-a păstrat de manechin, ca în tinerețe, tenul îi este tot tânăr, iar ochii superbi cuceresc și acum mulți bărbați, ca întotdeauna. Potrivit eva.ro, actrița nu ține foarte des diete, nu face foarte multă mișcare, așa că singurul ei atuu constă în moștenirea genetică. Totuși, în America, atunci când luase câteva kilograme în plus, a încercat regimul Arkins, care se bazează pe folosirea proteinelor în alimentație. Manuela nu a ținut regimul mai mult de patru zile, l-a continuat cu fructe ori alimente bogate în vitamine, iar ca activitate fizică, prefera să meargă mult pe jos pentru a ajuta procesul de slăbire.

Însă, clar atenția sa nu a fost tot timpul concentrată pe aspectul fizic, mai ales că la vârsta de 23 de ani, când se afla pe culmile gloriei în carieră, a aflat că este ceva în neregulă cu fiul ei Andrei… Realitatea a fost năucitoare, ca o lovitură de topor în moalele capului. Într-un interviu pentru stiripentruviată.ro, Manuela Hărăbor a găsit puterea să povestească ce a simțit când a aflat că are un copil cu probleme de sănătate, mai corect spus cu nevoi speciale și cum a gestionat perioada grea care a urmat aceastei vești dureroase.

Cum arată Manuela Hărăbor în tinerețe. Azi împlinește 50 de ani. Galerie FOTO
Manuela Hărăbor împlinește azi 50 de ani

De la extaz la agonie…

„A fost o mare bucurie când am aflat că am rămas însărcinată și nu am avut niciun moment de cumpănă. Poate din inconștiența tinereții, poate și din felul meu de a fi. Andrei s-a născut absolut normal, nu s-au văzut semne în primele luni după naștere. Regresia a început undeva după 8-9 luni. Dar vreau să vă spun ceva: nu mi-am permis să mă plâng, niciodată nu m-am întrebat de ce am eu problemele astea, de ce tocmai copilul meu are probleme – sunt lucruri de care m-a ferit Dumnezeu și consider că a fost un mare dar să nu îmi pun astfel de probleme.

Cum arată Manuela Hărăbor în tinerețe. Azi împlinește 50 de ani. Galerie FOTO
Momentul în care Manuela atingea succesul a fost umbrit de o veste cruntă

Problemele lui Andrei au apărut la începutul anilor ’90, când nu se știa mare lucru despre autism. A durat foarte mult până să fie diagnosticat, părerile erau împărțite, nu se spunea nimic clar. Abia spre vârsta de trei ani și jumătate mi s-a spus. Am încercat să găsesc o terapie sau ceva care să îl ajute să verbalizeze măcar – el nu vorbea.

Sinceră să fiu, nu îmi aduc aminte de greutățile prin care am trecut și de zbuciumul acela. Știu că a fost greu, dar i-am avut pe părinții mei alături, nu pot să spun că am dus crucea asta absolut singură. Și, în cele din urmă, după vârsta de cinci ani, am găsit un centru cu oameni absolut minunați, niște terapeuți minunați, iar Andrei s-a deschis dintr-o dată, a început să vorbească și să acumuleze foarte mult. Din momentul acela, parcă s-a născut a doua oară”, a povestit cu lacrimi în ochi Manuela Hărărbor calvarul prin care a obligat-o soartă să treacă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×