Cum a ajuns să arate Adriana Trandafir la 62 de ani! Actrița a avut o tinerețe foarte chinuită

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
27/03/2019, 16:54
Cum a ajuns să arate Adriana Trandafir la 62 de ani! Actrița a avut o tinerețe foarte chinuită GALERIE FOTO
Cum a ajuns să arate Adriana Trandafir la 62 de ani!

Adriana Tradafir, una dintre actrițele care atunci când intră într-o încăpere o umple de fericire datorită râsului ei molipsitor a avut o tinerețe foarte chinuită. În vârstă de 62 de ani, cea care interpretează rolul Linei în serialul ”Fructul Oprit”, de pe Antena 1, a copilărit la țară și a învățat să se descurce singură în viață de mică.

Adriana Trandafir a avut o tinerețe chinuită

De altfel, vedeta declară, pentru ziuaconstanta.ro, că așa a prins rădăcini, și-a luat forța țăranului român și a prins încredere în Dumnezeu. „În familia mea, ciudat, suntem trei generații. Eu, care am copilărit la țară, soțul, cu cheia la gât, care a copilărit în lift, și copiii mei, care au copilărit la mall. Faptul că a mcopilărit la țară, că prin rădăcini mi-am luat forța țăranului român și încrederea în Dumnezeu…Și, de ce nu, cei șapte ani de acasă, care au devenit speciali, deoarece au fost grei și m-au învățat să mă descurc în viață”, a declarat artista.

Un moment greu în viața sa a fost reprezentat de pierderea custodiei fiului ei, Ștefan Bogrea, pentru faptul că nu îl putea întreține. „Am rămas atunci singură, fără băiat și părăsită de tatăl meu, care a plecat din Tribunal la braț cu fostul meu soț”, a povestit Adriana Trandafir în urmă cu câțiva ani.

Cum a ajuns să arate Adriana Trandafir la 62 de ani! Actrița a avut o tinerețe foarte chinuită
Actrița a avut o tinerețe foarte chinuită

„Nu știu dacă aș schimba ceva”

Întrebată dacă ar modifica un moment din trecut, în cazul în care ar avea această putere, actrița a spus: ”Nu știu dacă aș putea schimba…Aș fi făcut în așa fel încât măicuța mea să nu moară niciodată. Mi-aș dori acum să-i pot spune cât de mult am iubit-o, cât de mult a însemnat pentru mine și, în același timp, să-i mulțumesc că moartea ei a făcut din mine un copil responsabil”.

Cum a ajuns să arate Adriana Trandafir la 62 de ani! Actrița a avut o tinerețe foarte chinuită
Adriana Trandafir a învățat să se descurce singură în viață de mică

Cât despre momentul care a făcut-o să aleagă meseria nobilă de actor, moment prin care s-a decis ca românii să rădă mai mult, Adriana Trandafir a spus:„când aveam șase ani și am participat la primul concurs de teatru și poezie, în juriu era un actor adevărat, care m-a întrebat ce vreau să mă fac. Eu am răspuns că vreau să mă fac actriță, iar el a spus, de față cu toți, când mi-a dat premiul, că eu nu o să mă fac niciodată actriță și să țin minte asta, pentru că eu m-am născut actriță.

Se numește Cornel Poenaru, a împlinit 85 de ani și este îngerul meu păzitor. Când am împlinit 60 de ani, am fost la el în Germania, unde locuiește acum, și i-am mulțumit că a fost îngerul meu păzitor, a crezut în mine și m-a determinat să dau la teatru”, a povestit marea actriță.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×