„Mămica” Simona Halep: „Abia aştept ziua în care voi avea copii!” Când se va dedica familiei

Catalin Nae    Dan Suta   
în Stiri mondene
25/06/2019, 19:09
„Mămica” Simona Halep: „Abia aştept ziua în care voi avea copii!” Când se va dedica familiei GALERIE FOTO
Simona Halep, un model pentru copii. Sursa foto: Flick

Simona Halep are lipici la copii, iar spiritul ei matern, chiar dacă încă nu a rămas însărcinată, este unul înnăscut, iar acesta iese la suprafață de fiecare dată când întâlnește un mic suflețel. Prezentă la Kids Day în Eastbourne, Anglia, tenismena a vorbit, evident, despre relația ei cu micuții și a spus, pentru prima oară, că abia așteaptă să devină mamă.

Simona Halep s-ar descurca excelent în rolul de mămică

Sportiva a spus că este foarte fericită de fiecare dată când îi vede pe copii alergând și se gândește des la asta, mai ales că în ultima vreme, din cauza avansării tehnologiei, copiii se joacă tot mai mult pe tablete și telefoane și fac mai puțină mișcare. De altfel, Halep s-a implicat în câteva campanii prin care încurajează tocmai asta: sportul din copilărie.

Întrebată ce fel de relație are cu copiii, Simona a spus că îi iubește foarte mult, iar această dragoste față de cei mici a devenit și mai mare de când a devenit mătușică. De altfel, tenismena este recunoscută des de prichindei oriunde merge și, oricât de obosită ori de grăbită ar fi, se înmoaie repede în fața micuților și nu le refuză un autograf sau o fotografie.

Tenismena, alături de micuți, la Kids Day, în Eastbourne.

Abia așteaptă să aibă copii, dar… mai stă câțiva ani pe terenul de tenis

Sportiva a mai declarat că abia așteaptă să aibă copilașii ei, însă mai așteaptă pentru că vrea să mai dovedească multe în tenis. Câștigătoarea trofeului de la Roland Garros a zis că va mai sta câțiva ani în lumea tenisului și, abia apoi, dacă va vrea și Dumnezeu, se va gândi serios la construirea unei familii.

„Îmi place să-mi petrec timpul cu copii, mai ales de când am o nepoțică. Parcă îi iubesc din ce în ce mai mult. Abia aștept ziua când voi avea copiii mei, dar, deocamdată, vreau să joc în continuare tenis, măcar câțiva ani de acum înainte”, a spus Halep completând că dorința de a avea copii este una cât se poate de naturală.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×