Simona Halep, pantofi de 500 de euro! Cu ce s-a încălţat la plecarea în Cehia. FOTO

Claudiu Surmei   
în Stiri de ultima ora
04/02/2019, 15:12
Simona Halep, pantofi de 500 de euro! Cu ce s-a încălţat la plecarea în Cehia. FOTO GALERIE FOTO
Simona Halep poartă pantofi de 500 de euro

Simona Halep și echipa de FedCup a României au plecat în Cehia pentru confruntarea din weekend. Numărul 1 mondial a atras toate privirile pe aeroport, purtând o pereche de pantofi care costă 500 de euro. Încălțările sunt făcute de Virgil Abloh.

Simona Halep, Mihaela Buzărnescu și Ana Bogdan au plecat luni dimineață către Cehia, iar Irina Begu și Monica Niculescu li se vor alătura în cursul zilei. Echipa de FedCup a României va juca în cadrul Grupei Mondiale I. Așa cum ne-a obișnuit în ultima vreme, Simona Halep a atras toate privirile pe aeroport, de această dată cu o pereche de pantofi.

Încălțările Simonei Halep sunt făcute de Virgil Abloh.. Foto Sport.ro
Încălțările Simonei Halep sunt făcute de Virgil Abloh. Foto Sport.ro

Simona Halep poartă pantofi de 500 de euro

Perechea de pantofi pe care a purtat-o Simona Halep la plecarea spre Cehia a fost făcută de designerul Virgil Abloh și costă 500 de euro. Pantofii Simonei sunt de culoare neagră, cu șireturi albastre. Numărul 1 mondial s-a arătat optimistă la conferința de presă organizată la Brașov, înainte de plecarea către Praga. „Nu cred că poți să faci nimic în viață fără sacrificii. Fără ele nu poți să ajungi la cel mai înalt nivel. Am făcut multe sacrificii în viață, dar două dintre ele au fost foarte mari și probabil datorită lor am ajuns unde sunt acum”, a declarat Simona Halep.

„Nu prea sunt atât de impulsivă şi nervoasă în viaţa de zi cu zi. În teren sunt puţin altfel. Lupt mult mai mult şi nu cedez. În viaţa personală sunt mult mai normală şi mult mai moale. Am aceleaşi principii şi pe teren şi în afara lui. Visul meu e să termin cu bine un meci, să câştig, pentru că sunt o fire foarte competitivă şi să fiu fair-play. Îmi place să privesc adversarul ca pe un prieten. Poate e mult spus prieten, ca un amic, un coleg. Nu neapărat ca pe cineva cu care trebuie să lupt ci ca pe cineva care ar putea să mă ajute pe mine să fiu mai bun”, a mai spus Simona.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×