Mama Luizei Melencu, reacție dureroasă după apariția unei filmări în care ar fi fata ei! „Nu este! Nu este Luiza”

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
08/11/2019, 22:46
Mama Luizei Melencu, reacție dureroasă după apariția unei filmări în care ar fi fata ei! „Nu este! Nu este Luiza” GALERIE FOTO
Mama Luizei Melencu mai privește o dată fotografia. Sursa foto - antena3.ro

Mama Luizei Melencu a avut o reacție dureroasă după apariția unei filmări în care ar fi fata ei! Dacă, inițial, femeia a spus că tânăra din filmare este chiar fiica ei pe care autoritățile o cred moartă, după ce a revăzut clipul, aceasta nu mai este la fel de convinsă. Într-un nou interviu acordat celor de la Antena 3, mama Luizei s-a uitat din nou la fotografia cu fata despre care Alexandru Cumpănașu afirmă că ar fi Luiza.

Mama Luizei Melencu, reacție dureroasă după apariția unei filmări în care ar fi fata ei!

Reporterul i-a prezentat de această dată o imagine mult mai clară captată în Italia. Lucrul acesta a făcut-o pe femeie să fie cât se poate de sigură pe ea. „Nu, nu este ea! Nu este! Nu este Luiza! Eu zic că nu e! Asta e părea mea. În primul rând e mai matură. Uită-te la nas”, a spus Monica Melencu. Vă reamintim că Alexandru Cumpănașu a declarat  că Luiza Melencu ar fi fost găsită de investigatorii săi în Italia.

”Îmi asum această informație, după verificarea acestei informații cu familia Melencu, care a confirmat. În acest moment, Luiza e în viață. Există probe în acest sens, atât fotografii cât și un clip. Am fost în Italia, am găsit-o. Confirmarea a venit acum jumătate de oră. Tremur tot. E una dintre cele mai mare vești pe care le-am aflat în viața mea.

„Nu este! Nu este Luiza”

Confirmarea stă în fotografii și clip. Familia a confirmat atât persoana cât și vocea fetei. Luiza Melencu este în viață. Mama și bunicul au recunoscut-o pe Luiza din filmuleț și fotografii. Videoclipul și fotografiile au fost făcute acum o zi-două. Probele sunt din afara țării, făcute de investigatori”, a spus Alexandru Cumpănașu, sigur pe el că Luiza Melencu trăiește.

Mai mult de atât, bunicul fetei a spus că fata pe care a văzut-o în filmare și fotografie este sigur nepoata lui. Bărbatul spera totuşi să mai vadă şi alte cadre pentru a putea fi sută la sută confirmat acest fapt.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×