Luiza Melencu, aniversată de familie. Toți prietenii fetei au fost invitați la petrecere. „Mă uit mereu pe drum, să văd când se deschide poarta şi vine acasă“

Alex Năstase  
înStiri de ultima ora
08/11/2019, 15:30
Luiza Melencu, aniversată de familie. Toți prietenii fetei au fost invitați la petrecere. „Mă uit mereu pe drum, să văd când se deschide poarta şi vine acasă“GALERIE FOTO
Luiza Melencu a fost aniversată de familie. Sursa foto - adevărul.ro

Luiza Melencu a fost aniversată de familie. Fata despre care se știe că a fost prima victimă a lui Gheorghe Dincă își sărbătorea, în mod normal, onomastica. Rudele au invitat toți colegii și prietenii pentru a petrece de ziua numelui. Ca o curiozitate, atât Luiza, cât și Alexandra purtau numele de Mihaela, ceea ce însemna o adevărată sărbătoare pe 8 noiembrie. Familia Luizei nu a lăsat să treacă evenimentul nemarcat.

Luiza Melencu, aniversată de familie

A invitat la Dioști pe toți apropiații fetei. Aceștia au fost serviți cu prăjiturile preferate ale Luizei. Din păcate a fost o aniversare tristă. Bunica le-a povestit tuturor că în fiecare an fata era acasă, alături de ea în această zi. „Mă uit pe drum, să văd poarta când se deschide, că vine Luiza acasă. O visez, o văd în faţa ochilor, mi-e dor, că am crescut-o 18 ani, mama ei lucra în străinătate şi noi am crescut-o, frumos.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Şi acum, la 18 ani, au luat-o nenorociţii. Luiza, mamaie, de acolo de unde eşti, Dumnezeu să te ajute să vii acasă! Să fii sănătoasă, să scapi şi să vii acasă!“, a fost mesajul pe care femeia l-a transmis. De altfel, prietenii Luizei nu s-au lăsat nici ei mai prejos și au postat mai multe rânduri pe rețelele de socializare. „La multi ani, de ziua numelui, Lula mea frumoasa !  Imi doream sa-ti pot spune personal “La multi ani !”, dar din pacate azi nu pot ,? imi este foarte dor de tine si abia astept să te strâng iar în braţe şi să-ţi văd iar zâmbetul acela pur!

„Mă uit mereu pe drum, să văd când se deschide poarta şi vine acasă“

Hai mai repede acasă, toti te aşteptăm si te iubim ! Imi amintesc Cu drag de tine, imi amintesc ca de fiecare data cand era ziua ta iar tu erai plecata la mama ta, bunica ta tot timpul imi dadea bombone de ciocolata si prajituri sa le aduc la scoala din partea ta pentru toti colegii nostrii! Mai stii cand ne faceam temele impreuna ? Ce ne mai amuzam ?, mereu plecam la scoala impreuna chiar si atunci cand am ajuns la liceu tot impreuna plecam de acasa , foarte rar una fara cealalta ? . Hai sa povestim iar ! Te astept acasa, Lulu ! La multi ani ! “, a postat Evelina Năstasie, una dintre apropiatele Luizei.

Vă reamintim că aceasta a dispărut în data de 14 aprilie 2019, din Caracal. După luni de zile, Gheorghe Dincă a recunoscut că a ucis-o pe Luiza Melencu, la puține momente după ce a fost arestat pentru moartea Alexandrei Măceșanu.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×