O femeie susține că a văzut-o pe Luiza Melencu în Italia: “Avea ochii roșii, nu se simțea bine. Era drogată”

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
29/10/2019, 14:18
O femeie susține că a văzut-o pe Luiza Melencu în Italia: “Avea ochii roșii, nu se simțea bine. Era drogată”
O femeie susține că a văzut-o pe Luiza Melencu în Italia. Sursa foto: stirescu.ro

Declarație bombă în cazul crimelor din Caracal! O femeie susține că fetele nu sunt moarte, deoarece ar fi văzut-o pe Luiza Melencu tocmai în Italia! Chiar dacă Gheorghe Dincă le-a mărturisit anchetatorilor că el este cel care le-a răpit pe cele două fete, pe care le-a violat și ucis, după care șle-a ars trupurile, apar tot felul de indicii.

O femeie susține că a văzut-o pe Luiza Melencu în Italia

Ultima declarație care pare să dea ancheta de la Caracal peste cap este cea a unei femei stabilite în Italia, Ramona. Femeia a declarat faptul că Luiza ar fi fost drogată și răpită de traficanți de droguri. Ramona s-a oferit să ofere recompensă în valoare de 500.000 de euro în proprietăți pentru ca fata să fie eliberată.

„Mie anul trecut mi-au venit două persoane, una o știam, voiau o casă cu subsol pe care eu o aveam în chirie. Aveau 3 fete în mașină, aveau nevoie urgent pentru că nu aveau unde să pună cele trei fete. Au mai venit odată, eu am trimis mesajul la poliție și le-am spus că iar a venit, căuta casa, cu o fată cu ochii cu părul roșu, ochii roșii, care nu se simțea bine. În mai-iunie a fost asta. Drogată, doamnă!”, a spus Ramona pentru RTV.

”Luiza Melencu era fata care a venit în ziua respectivă cu domnul acela să caute apartament”

”Eu anul trecut în martie am închiriat un apartament la o doamnă cu un copil mic și ea și-a luat în arest domiciliar o altă fată. Fata aceasta m-a sunat să merg la spital la ea să îi aduc mâncare și să o aduc acasă. Când am mers la spital ea se certase cu acest domn care venise cu fata cu părul roșu și alte trei fete, erau certați și mi-a spus că Luiza Melencu era fata care a venit în ziua respectivă cu domnul acela să caute apartament”, a mai continuat Ramona.

Mama Luizei Melencu nu înțelege de ce colegele de liceu ale fetei sale au fost chemate atât de târziu la audieri, considerând că ”nimeni nu ne-a băgat în seamă”.

”Nu mai suport! Nu înțeleg de ce colegele fetei mele vorbesc abia la șase luni de la dispariția ei?! Nu ar fi trebuit să fie întrebate ce se întâmplă cu Luiza acând a fost de negăsit, adică în aprilie? Atunci, nimeni nu ne-a băgat în seamă… Am senzația că nimic nu se va rezolva niciodată și fata mea este lăsată să sufere undeva fără a putea fi salvată”, a mai spus mama Luizei Melencu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×