Mama lui Răzvan Ciobanu, devastată de durere la trei luni de la moartea acestuia: “Mi-aş dori ca durerea să fie un vis”

Mama lui Răzvan Ciobanu, devastată de durere la trei luni de la moartea acestuia: “Mi-aş dori ca durerea să fie un vis” GALERIE FOTO
Mama lui Răzvan Ciobanu încă este devastată de durere

Mama lui Răzvan Ciobanu nu și-a revenit deloc, nici la trei luni după moartea fiului său. Femeia este devastată de durere și postează niște mesaje care îi întristează până la lacrimi pe internauți. Răzvan Ciobanu a murit în a doua zi de Paște, în urma unui accident rutier dubios.

Mama lui Răzvan Ciobanu încă este devastată de durere

Mesajele triste vin de pe pagina de Facebook a pensiunii care aparține părinților regretatului designer vestimentar. Mama și tatăl lui Răzvan Ciobanu au o pensiune în satul vâlcean Ciungetu, denumită Ciobănelu. Pe pagina respectivei pensiuni, mama lui Răzvan Ciobanu își mai varsă amarul, din când în când.

 „Mi-ş dori ca toată durerea mea să fie doar un vis”, a postat femeia recent. Un alt mesaj i-a întristat pe internauți. “OAMENII nu MOR. Ei se mută în stele şi în INIMILE celor care îi iubesc. Când ne este DOR, închidem ochii, iar ei vin de fiecare dată, ACASĂ. La noi. Se aşează pe prispa GÂNDURILOR, a dorurilor şi ne ascultă. Uneori, dacă suntem atenţi, ÎI PUTEM CHIAR SIMȚI”, este un alt mesaj distribuit de mama lui Răzvan Ciobanu, conform wowbiz.ro.

Mama lui Răzvan Ciobanu încă este devastată de durere
Mama lui Răzvan Ciobanu încă este devastată de durere

Accidentul lui Răzvan Ciobanu rămâne un mister

Creatorul de modă Răzvan Ciobanu a murit în a doua zi de Paște, într-un accident rutier. Fostul jurat „Bravo, ai Stil” avea 43 de ani. Accidentul s-a produs pe raza localității Săcele, în județul Constanța.

Polițiștii care au ajuns la fața locului au găsit mașina lui Răzvan Ciobanu grav avariată, după ce acesta intrase cu ea în copacii de pe marginea carosabilului. Medicii de pe ambulanță nu au putut decât să constate decesul creatorului de modă. Trupul lui a fost găsit în afara habitaclului de către un localnic care a sunat urgent la 112. Din păcate, salvatorii nu au putut decât să constate decesul creatorului de modă.

Răzvan Ciobanu a pierdut controlul volanului și a părăsit carosabilul. A mers pe câmp aproape un kilometru, până când autoturismul de teren a ajuns într-o livadă, unde s-a lovit de mai mulți copaci, după care s-a răsturnat.
La trei luni de moartea sa, anchetatoii încă nu au stabilit cum s-a produs ciudatul accident de circulație.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×