Ce au făcut părinții lui Răzvan Ciobanu la cimitir, la două săptămâni de la moartea acestuia. Gestul emoționant al mamei sale

Ana Chivu   
în Stiri mondene
13/05/2019, 09:37
Ce au făcut părinții lui Răzvan Ciobanu la cimitir, la două săptămâni de la moartea acestuia. Gestul emoționant al mamei sale GALERIE FOTO
Ce gest au făcut părinții lui Răzvan Ciobanu la mormântul acestuia? Sirsa Foto: Facebook

Părinții lui Răzvan Ciobanu sunt devastați! Cei doi au fost surprinși de spynews.ro la mormântul fiului îngenunchiați de durere. Ce gest a făcut mama lui Răzvan Ciobanu când a ajuns la locul de veci al fiului? Regretatul creator de modă a lăsat în urmă o suferință enormă în sufletele oamenilor dragi.

Gestul sfâșietor al părinților lui Răzvan Ciobanu la mormântul său

Au trecut aproape două săptămâni de la decesul brusc al lui Răzvan Ciobanu. Multe suflete sunt distruse de moartea prematură a celebrului designer, dar durerea unui părinte care își pierde copilul este incomensurabilă. Părinții acestuia au fost văzuți, la două săptămâni de la decesul său, la mormântul unde Ciobanu își doarme somnul de veci.

Femeia este vizibil afectată de tragedia petrecută, iar cu greu își mai poate continua activitățile de zi cu zi. Elena Ciobanu, în apropierea cavoului, abia mai putea merge, plângând în hohote de dorul copilului său. Amintim că Răzvan Ciobanu și-a găsit sfârșitul în ziua de 29 aprilie, în a doua zi de Paște. Un accident rutier violent i-a luat viața. Totul s-a petrecut după ce acesta încerca să se întoarcă în București, de la un festival cunoscut de muzică. El a pierdut controlul volanului, automobilul în care se afla a ricoșat în câțiva copaci și s-a răsturnat de câteva ori. Din păcate, din cauza faptului că celebrul designer nu purta centura de siguranță, a fost proiectat afară din vehicul.

Ce gest au făcut părinții lui Răzvan Ciobanu la mormântul fiului, la două săptămâni de el adecesul lui?
Ce gest au făcut părinții lui Răzvan Ciobanu la mormântul acestuia?
Sursa Foto: Facebook. ro

Răzvan Ciobanu și-a amanetat telefonul înainte de accident

”Din ce spune doamna Vicol s-a văzut că se vorbește despre prădarea lui Ciobanu din București. Prima știre dată la tv a fost dată la ora 9:00 dimineața. Acolo se căuta sigur ceva, nu era vorba de haine. Anchetatorii trebuie să urmărească această pistă. S-a găsit un mesaj în telefonul lui dat la amanet. Scria că vrea să îl pună la amanet, dar nu știa ce să facă pentru că avea în el probe.

El era anchetat în dosarul cu droguri. El nu e un personaj oarecare. Autoritățile au lăsat ancheta cu toate pistele posibile ca să poată să fie ușor de acoperit probele reale. Lumea coruptă nu poate exista dacă nu are complicitate din partea autorităților.”, a declarat Ion Spânu, jurnalist, la Antena 3.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×