Mama lui Mihai Mitoșeru, anunț surprinzător: “Eu cred că el și Noemi se vor împăca”

Daniel Scripcaru    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
07/09/2019, 14:18
Mama lui Mihai Mitoșeru, anunț surprinzător: “Eu cred că el și Noemi se vor împăca” GALERIE FOTO
Mama lui Mihai Mitoșeru crede că fiul său se va împăca cu soția lui. Sursa foto: cultural.bzi.ro

Problemele lui Mihai Mitoșeru au tulburat-o grav pe mama sa, pe celebra actriță Camelia Mitoșeru, care nu înțelege de ce fiul său vrea să divorțeze de soția lui, frumoasa Noemi. Actrița speră însă că cei doi vor reveni la gânduri mai bune și se vor împăca.

Mama lui Mihai Mitoșeru crede că fiul său se va împăca cu soția lui

„Voi ştiţi că eu nu stau cu ei! Eu mă duc atunci când mă cheamă, când vin la mine sau când ne întâlnim pe undeva. Dar şi mie mi-au lăsat impresia că se iubesc foarte tare. Părerea mea este că şi acum se iubesc…. Aşa o fi soarta lui, că fiecare avem o soartă.

Eu simt că ei se împacă. Vor divorţa, pentru că vor amândoi asta, iar apoi, fiecare va vedea cât de rău este fără celălalt. Să se ducă! S-ar putea după aceea să se împace. Sunt foarte afectată”, a declarat Camelia Mitoşeru la Antena Stars, potrivit Spynews.

Mama lui Mihai Mitoșeru crede că fiul său se va împăca cu soția lui
Mama lui Mihai Mitoșeru crede că fiul său se va împăca cu soția lui. Sursa foto: bzc.ro.

”Nu văd de ce Dumnezeu să-l pedeapsească”

„Au femeie în fiecare săptămână, toate să faceţi aşa. Dar Mihai e foarte ciudat, nu-i place mâncarea gătită, iar ea a profitat de asta şi bine a făcut. Când o veni un copil, atunci să gătească… Şi ea îl iubeşte pe el, dar nu ştiu ce vrea. Ciudat e că, atunci când trebuia să fie copilăroasă, era matură. Acum e foarte copilăroasă.

Poate că Dumnezeu îi mai dă o încercare lui Mihai, poate după asta vor avea drumul lin. Cred că un băiat bun care crede în Dumnezeu şi care nu a făcut greşeli, nu şi-a înşelat nevestele… nu văd de ce Dumnezeu să-l pedeapsească şi să nu-i dea şi lui un pic de bucurie”, a mai spus mama lui Mihai Mitoşeru la „Agenţia VIP”, potrivit sursei citate.

Anunțul divorțului a venit chiar de la Mihai Mitoșeru, care a scris pe Facebook că a decis să divorțeze de soția sa, care în loc să facă copii, și-a pus silicoane. Noemi a părăsit căminul conjugal de mai bine de trei luni de zile și s-a mutat la mama ei.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×