Camelia, mama lui Mihai Mitoșeru, prima reacție despre divorț: „Eu aştepam să rămână însărcinată”

Daniel Scripcaru    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
05/09/2019, 15:51
Camelia, mama lui Mihai Mitoșeru, prima reacție despre divorț: „Eu aştepam să rămână însărcinată” GALERIE FOTO
Mama lui Mihai Mitoșeru a vorbit despre divorțul fiului său. Sursa foto: cultural.bzi.ro

Mama lui Mihai Mitoșeru este foarte afectată de divorțul fiului său de frumoasa Noemi! Marea actriță Camelia Mitoșeru de-abia aștepta să devină bunică, dar acum este nevoită să stea și să privească cum fiul ei se desparte de soția lui, la care și ea ținea foarte mult.

Mama lui Mihai Mitoșeru a vorbit despre divorțul fiului său

Camelia Mitoșeru a ales să vorbească despre problemele fiului său pentru Antena Stars. Aici, marea actriță a declarat că problemele au apărut imediat după moartea tatălui lui Noemi, când nora sa a spus că acesta a fost un semn că nu ar trebui să se căsătorească. Noemi și Mihai Mitoșeru s-au căsătorit, totuși, însă problemele s-au agravat.

„Eu o iubesc pe Noemi, a fost fata mea. Nu ştiu ce se întâmplă. După 13 ani este foarte greu. Eu nu am făcut diferenţă între copii. Mă doare sufletul. Ea nu a plecat la alt bărbat şi nici el la altă femeie. Pur şi simplu, oamenii se despart şi nici ei nu ştiu de ce. Vine un moment şi se rupe ceva. 

Mama lui Mihai Mitoșeru a vorbit despre divorțul fiului său
Mama lui Mihai Mitoșeru a vorbit despre divorțul fiului său. Sursa foto: stirescu.ro

Mihai Mitoșeru nu a vrut să se facă de râs

El este mai mare decât ea şi îşi dorea un copil foarte mult, iar ea nu avea scopul acesta. Eu aştepam să rămână însărcinată şi ea şi-a pus silicoane. Cred că ea copilăreşte. De când a murit tatăl ei s-a schimbat foarte mult. Mie mi-a spus cândva că acesta a fost un semn să nu mai facă nuntă. Dacă pot să-i împac, mâine mă duc”, a spus mama lui Mihai Mitoșeru.

Camelia Mitoșeru recunoaște că problemele dintre fiul ei și soția ui sunt mai vechi. Cei doi chiar i-au cerut sfatul, însă se pare că acestea nu au fost suficiente.

”Da, mi-au cerut sfaturi, le-am spus să aibă răbdare, că timpul le rezolvă, că poate este o rătăcire. Mihai a avut multe momente când a vrut să meargă să divorţeze şi i-am spus să aibă răbdare că poate se întoarce. Pentru Mihai e groaznic, o iubeşte foarte mult. Sunt convinsă că şi ea îl iubeşte. De trei luni, am avut speranţa că se împacă şi Mihai a zis că mai bine bag divorţ, ca nu cumva în vieţile noastre să apară cineva şi să ne facem de râs”, a spus Camelia Mitoşeru la Antena Stars.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×