Horia Brenciu şi Mitoşeru, investigaţi de ANAF

Mirela Apostol   
în Hotnews
04/01/2016, 15:55
Horia Brenciu şi Mitoşeru, investigaţi de ANAF

Mihai Mitoşeru şi Horia Brenciu sunt verificaţi de ANAF în cadrul programului care ţinţeşte persoanele fizice cu venituri mari care prezintă risc fiscal.

Mihai Mitoseru si Horia Brenciu au intrat în vizorul ANAF-ului, au declarat pentru HotNews.ro surse din cadrul Fiscului. Mitoseru prezinta un joc de bingo la Antena 1, iar Brenciu face parte din juriul emisiunii X-Factor la aceeasi televiziune.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) a inceput in august 2015 verificarea persoanelor fizice cu venituri mari si care prezinta „risc fiscal ridicat”. ANAF va urmari categorii precum manelistii, camatarii si personalitati ale vietii publice.
ANAF a gasit 7.879 de cetateni in cazul carora va incepe verificarea amanuntita, in prima faza urmand sa fie verificati 5.399. Ei sunt impartiti in cateva mari categorii de risc: interlopi, vedete din show-biz, patroni bogati de firme sarace.

Citeste mai mult pe RTV.NET

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×