Mama lui Edith Gonzalez, în stare de șoc după moartea fiicei sale: “Vin după tine, copila mea”

Silviu Ghering    Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
24/07/2019, 13:38
Mama lui Edith Gonzalez, în stare de șoc după moartea fiicei sale: “Vin după tine, copila mea” GALERIE FOTO
Mama lui Edith Gonzalez în stare de șoc

Mama cunoscutei actrițe de telenovele Edith Gonzalez este în stare de șoc, după moartea fiicei sale! Actrița a murit după o luptă crâncenă cu cancerul, iar mama sa nu poate trece deloc peste tragicul eveniment. Plânge tot timpul și a speriat întreaga familie, care se teme să nu o piardă și pe ea!

Mama lui Edith Gonzalez, în stare de șoc după moartea fiice sale

Edith Gonzalez s-a stins din viață pe 13 iunie, iar familia sa a dezvăluit recent cauza morții: regretata actriță a murit în urma unor complicații legate de cancerul ovarian cu care a fost diagnosticată în urmă cu trei ani, în august 2016.

O prietenă foarte bună a lui Edith Gonzalez, actriță și ea, pe nume Lorena Velázquez, a dezvăluit prin ce dramă trece mama actriței. ”Înainte să fie înmormântată, Ofelia a spus că vrea să-și vadă fiica pentru ultima dată. Au deschis coșciugul și ea a strigat cu o disperare aproape de nebuni «Vin după tine, copila mea!»”, a povestit Lorena.

Mama lui Edith Gonzalez în stare de șoc
Mama lui Edith Gonzalez în stare de șoc

Prietenii încearcă să o facă să treacă peste nenorocire, dar mama actriței pur și simplu nu poate

Actrița a încercat să-i mai aline durerea mamei lui Edith, dar fără succes. ”I-am zis «Nu, Ofelia, nu mai spune așa. Trebuie  să stai cât mai mult lângă Constanza (n. red. – fiica lui Edith) pentru că e atât de fragilă și de tristă acum. Nu o lua pe drumul ăsta. Nu te lăsa doborâtă de durere, trebuie să fii lângă Constanza. Îl ai pe fiul tău. Ai atâtea motive să trăiești»”, a mai povestit Lorena Velázquez.

Aceasta s-a cunoscut cu Edith când aceasta era foar o fetiță. Prietenia lor a început să devină mai puternică când frumoasa „Salome” a început să joace în telenovela „Aventurera”, iar astfel Lorena a devenit o bună prietenă de familie. Aceasta a fost martoră la fericirea lui Edith când aceasta l-a cunoscut pe Lorenzo Lazo, soțul ei, despre care regretata vedetă spunea că este iubirea vieții ei și sufletul ei pereche…

”A murit când viața ei, era în sfârșit completă. Avea un mariaj grozav, un bărbat ca Lorenzo și o fiică divină, Constanza”, a mai adăugat Lorena.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×