Cum arată mama lui Dan Bălan! Are 61 de ani şi uimeşte cu frumuseţea ei. FOTO

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
21/07/2019, 12:02
Cum arată mama lui Dan Bălan! Are 61 de ani şi uimeşte cu frumuseţea ei. FOTO GALERIE FOTO
Dan Bălan, alături de mama sa, Ludmila. Sursa foto: click.ro

Pe lângă o carieră de succes în lumea muzicii, Dan Bălan are numeroase alte motive pentru care să se simtă mândru. Spre exemplu, mama fostului component al trupei O-ZONE, este un exemplu demn de urmat de toate femeile care se respectă.

Ludmila Bălan arată  incredibil la 61 ani

La cei 61 de ani săi, Ludmila Bălan are un corp de invidiat și pune pe jar reprezentanții sexului masculin cu fiecare apariție, grație formelor sale apetisante. „Tanti Ludmila”, așa cum i se spune în presa din Republica Moldova mărturisește că pune foarte mare pe preț pe felul în care arată, astfel că sala de fitness a devenit, practic, cea de-a doua casă.

În plus, femeia care i-a dat viață îndrăgitului artist și jurat al show-ului Vocea Ucrainei este perfect conștientă de atuurile sale, lucru demonstrat cu prisosință de ținutele îndrăznețe pe care nu ezită niciodată să le poarte, punându-și în evidență corpul impecabil și picioarele tonifiate. Activă pe rețelele de socializare, mama lui Dan Bălan primește adesea cuvinte de laudă din partea admiratorilor săi. „Superbă”, „Puștoaica mea frumoasă”, „Frumoasă veselie”, sunt doar câteva dintre comentariile cu care fanii o răsplătesc pe frumoasa blondină pentru fotografiile incendiare.

Ludmila, mama lui Dan Bălan, arată incrediil la 60 de ani. Sursa foto: perfecte.md
Ludmila, mama lui Dan Bălan, arată incredibil la 60 de ani. Sursa foto: perfecte.md

Mama lui Dan Bălan a dezvăluit secretul frumuseții

Cei mai mulți dintre fanii Ludmilei Bălan se întreabă cum reușește mama celebrului artist Dan Bălan să transforme cei 61 de ani ai săi într-un simplu număr înscris în buletin. Cel mai recent interviu al său a oferit, însă, răspunsul mult așteptat. Frumoasa doamnă Bălan mărturisește că secretul constă într-o dietă echilibrată și, bineînțeles, foarte mult sport.

Trebuie să munceşti, să faci sport, să fii atentă la ce mănânci şi cum mănânci. Şi e o muncă destul de grea. E cam greu să te impui, dar am un stimul, pentru că toţi ai casei mă susţin” , a dezvăluit mama fostului component al trupei O-ZONE.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×