GALERIE FOTO. O celebră cîntăreaţă a recunoscut! Era aşteptată pe şcenă de mii de oameni, dar făcea dragoste în backstage

Ionuţ Cataramă   
în Monden
19/11/2016, 08:39
GALERIE FOTO. O celebră cîntăreaţă a recunoscut! Era aşteptată pe şcenă de mii de oameni, dar făcea dragoste în backstage GALERIE FOTO

Una dintre cele mai sexy artiste din Republica Moldova care s-a afirmat destul de repede în industria muzicală românească a comis-o înaintea unui concert. Cuprinsă de mrejele iubirii, blondina şi-a întărziat apariţia pe scenă din cauza unei partide de amor.

Natalia Gordienko, frumoasa artistă care s-a afirmat în România alături de Mohombi, a povestit în exclusivitate pentru Spynews.ro despre cel mai inedit moment din viaţa ei. Frumoasa moldoveancă a căzut pradă iubirii chiar înainte de a urca pe scenă. Mai exact, Natalia şi-a lăsat fanii să aştepte apariţia ei pe scenă pentru că pasiunea şi-a spus cuvântul şi atmosfera s-a încins destul de tare în backstage, totul culminând cu o partidă de amor.

„S-a întâmplat în Ucraina, la un concert de anul nou. Eram foarte pasionali, ne iubeam foarte mult, aşa că am făcut dragoste chiar înainte de a ieşi pe scenă să cânt”, a povestit Natalia în exclusivitate pentru Spynews.ro.

Momentul a fost unul plin de intensitate datorită faptului că fanii o aclamau şi aşteptau cu mare nerăbdare apariţia ei pe scenă. „ Adrenalina era la maximum pentru ca eram chemată pe scenă şi fanii îmi scandau numele”, a mai povestit frumoasa moldoveancă.

Natalia Gordienko s-a făcut remarcată în showbiz-ul autohton după ce a lansat mai multe piese în colaborare cu artişti renumiţi, ultimul fiind Mohombi. De asemenea Natalia s-a afirmat şi după participarea de la Eurovizion alături de Arsenium, fostul component al trupei O-Zone, dar şi datorită pictorialelor încendiare pe care le-a relizat pentru diferite publicaţii.

Sursă: spynews.ro
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×